031 Fotboll avsnitt 1 – Boskos atombomb

Pilotavsnittet är här! Samtidigt som säsongen i allsvenskan och superettan går in i slutspurten startar GP:s podcast med fokus på den lokala fotbollen.

031 Fotboll kommer ge er alla detaljer om BK Häckens, IFK Göteborgs, Gais och Örgrytes senaste matcher. I första avsnittet diskuterar vi kontinuiteten i den lokala fotbollen, vem av Roar Hansen och Allan Kuhn som egentligen borde ta över Öis och Mattias Balkanders gröna finger.

Dessutom bjuder Bosko Orovic på en riktig bomb i veckans citat.

Vid mikrofonerna: Fredrik Östberg, Joel Tivemo, Mattias Balkander & Philip Trollér.

10 kommentarer om “031 Fotboll avsnitt 1 – Boskos atombomb

  1. Detta att NMRs demo läggs om så att den slutar utanför GU på lördag runt den tid då GAIS har match. Dessutom Gratismatchen med syfte att locka bred publik. Ni måste lyfta detta, i papper eller podd, eller i båda. Det är tidigt i veckan – frågan måste upp.

    1. Ja, det siktar vi nog på. Vi tjuvstartade lite med denna men i slutmålet är att den ska gå att hitta ”där poddar finns”. En del teknikaliteter som ska lösas först bara.

  2. Gött att ni journalister har skippat citatet ”En stad,ett lag” för att Göteborg som fotbolls stad åter igen ska bli stort så behövs samarbete inom Göteborgs klubbarna inte peka på vem som har mest meriter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *