”Kiken” på väg upp – Mourad tvekar

Ett självmål och en ”billig” straff – det lyckades inte Utsikten hämta sig från, och nu blir seriesegern svår att nå.
– Vi har i alla fall kvalplatsen i egna händer, säger George Mourad efter 1–2 mot Karlskrona.

BB170128MB033

”Kiken” hamnade i underläge sedan man först bjudit Karlskrona på ett självmål, och sedan tog med hands i straffområdet, vilket fick domaren att blåsa.
– För mig är det faktiskt obegripligt. Han håller handen intill kroppen, säger George Mourad.
– Sedan försöker vi hitta tillbaka och gör en reducering, men i ärlighetens namn skapar vi inga jättelägen på slutet. De parkerar någon slags buss och då gäller det att luckra upp den, säger Mourad.

Det var han själv som satte reduceringen, på nick, men frågan är om han finns kvar i laget nästa år om man lyckas ta klivet upp i Superettan.
– Jag lämnade ju Öis för att det tog för mycket tid, så det är svårt att svara på nu. Jag kör den här säsongen, så får vi se sen, säger Mourad som har en karriär som rådgivare på bank att ta hänsyn till.

Förlusten innebär att Utsikten nu har fem poäng upp till Landskrona i topp – som dessutom har en match mindre spelad. Enda trösten i går var att jagande Mjällby också tappade poäng, vilket innebär att ”Kiken” har fem poängs marginal nedåt.
– Vi har i alla fall kvalplatsen i egna händer, så förhoppningsvis är jag lite gladare nästa gång ni ringer, säger George Mourad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *