Samba-Sam på San Paolo

För några år sedan showade han på arenor som Örjans vall och Kopparvallen. Nu, några år senare, har IFK Göteborgs före detta ytterspringare Sam Larsson bockat av ett par andra, lite större och kanske en aning mer etablerade, arenor. Senast i raden? San Paolo i Neapel, som Feyenoord besökte när Champions League-säsongen rullade vidare på tisdagskvällen.

Någon vidare sportslig upplevelse i Maradonas gamla hemstad blev det dock inte för ”Samba-Sam” och hans nya lag. Holländarna, som i premiärmatchen av turneringen förnedrades av Manchester City hemma i Rotterdam, hade inte mycket att sätta emot och hamnade tidigt i underläge. Och efter Lorenzo Insignes ledningsmål i den sjunde minuten trummade hemmalaget på. Dries Mertens och José Callejón ökade på målskörden innan Feyenoord tröstnätade i matchens slutminut.

Sam Larsson? Han fick hoppa in i den 86:e minuten, vid underläge 0-3 och hann inte med att sätta något större avtryck…

Resultatet gör att Feyenoord ligger sist i gruppen med noll inspelade poäng. Manchester City toppar. Napoli och Shaktar Donetsk skuggar där bakom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *