Uppgifter: Öis snuvad på tränarkandidat

Cirkuskarusellen i Superettan fortsätter och nu ser Örgryte IS ut att bli snuvade på en av sina tränarkandidater. Både Smålandsposten och Hallands Nyheter rapporterar nämligen att förre Gais-tränaren Thomas Askebrand, som uppgetts vara aktuell för Öis, kan vara på väg till Varbergs BoIS.

– Okej, det var trevligt att höra, men det är bara dumt att spekulera, säger Askebrand till Hallands Nyheter.

Tidigare har GP skrivit att Malmö FF:s förre guldtränare Allan Kuhn, Roar Hansen och Erik Hamrén kan komma att bli aktuella när det gäller att hitta en ersättare efter Marcus Lantz.

To be continued…

2 kommentarer om “Uppgifter: Öis snuvad på tränarkandidat

  1. Allan Kuhn är det självklara målet.för ska klubben satsa så måste det göras nu..nästa steg är att få killarna att fatta är man i öis så stannar man inte lockas iväg utan ta ansvar kör hela vägen och ge bpde hjärta och själ.det finns idag för många som endast jagar pengar lägg ner detta och spela fottboll med glädje och ge allt för din klubb som tror på dug. Nu får det vara stopp med klubb byten är du signerad kör på samt bjud på ett skratt oxå. Jah har själv varit och är öisare sedan 1962. Till och med så sitter en öis logga på armen. Det kallar jag kärlek. Ta för mig. Må bäst

  2. Öis FF,s nästa tränare borde bli rutinerade Stefan Rehn han är ju en av Göteborgsregionens allra bästa demontränare och spelare Öis FF smutsigt i nästa GBG-derby är ju iallafall Stefan Rehn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *