Mardrömsstart för GP-sporten i Korpen

Det var en imponerande trupp som GP-sporten hade samlat ihop till sin premiärmatch mot Bockstensmännen. Men föga skulle det hjälpa när det blev torsk med 3–5.
Detta trots att motståndarnas målvakt (som jag redan glömt namnet på) mycket hedersamt hjälpte domaren att döma mål för GP-sporten.

Skara-Dorian – tre fyrar
Började mycket lovande med en fotparad som hade fått självaste Fabien Barthez att dansa av glädje. Avslutade med en ”utrusning” där han mer påminde om sig själv klockan 03.43 på Avenyn.

Kungälvs stolthet – två fyrar
Snuddar på en fyr efter tidigt gnäll efter en liten blåsa på benet. Jobbade sig in i matchen efter hand och borde blivit målskytt. Jämförde sig själv med Pontus Wernbloom inför matchen – det såg man inte mycket av.

Guds son – två fyrar
Skulle bära laget på sina axlar i premiärmatchen. Fallerade lite under pressen och blev rejält uppsnurrad på läktaren. Hoppas den korven smakade bra?

Hilmer – fyra fyrar
Hade tillskillnad från ”Kungälvs stolthet” ett mäktigt sår att visa upp efter matchen. Tog många fina löpningar, bjöd på ett längdhopp och var positiv efter matchen. Har grisar börjat flyga också? Dock helt bedrövlig på hemresan vilket tar ner honom från fem fyrar.

DT – fem fyrar
Har redan gjort årets mål i Korpen. Fullständigt lysande prestation och efter det här får GP-sporten svårt att behålla honom i laget. Snackas redan om en övergång till Gais.

Fredde the mountain – två fyrar
Blandade och gav. Visade mer vilja som avbytare än som spelare. Kanske en signal inför framtida matcher? Har mer boll i sig.

Trollet Trollis – en fyr
Lagledare kallar han sig. Hade varken penna eller papper med sig till matchen vilket drar ner betyget rejält. Betalade visserligen domaren vilket får anses som hans bästa prestation.

Fastighetskungen – fyra fyrar
Poängspelare som stod för två framspelningar och var fullständigt lysande på vägen hem. Guidade genom Göteborg som en gud och tutade åt en rullande pråm. Lysande.

Lantisen – två fyrar
Sprang, sprang och sprang. Använde mest tejp av alla inför matchen och har potential att växa. Tippas redan nu vinna priset för mest träningsnärvaro.

Janis den andre – överkorsad fyr
Tränare som fick sparken efter en omgång. Vilken negativ inställning och spred ingen vidare glädje eller hade taktiska råd. En svag inställning. Avslutade kvällen på Avenyn.

Till nästa omgång blir det stora förändringar i laget när FredrikStjärnanÖstberg och LinusKaggenPetersson dyker in i laget – då gör även Janis den andre debut på plan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *