Viva Espana – tack för den här tiden Spanien!

Och så var ännu ett försäsongsläger över för min del. Ett par dagar som varit minst sagt trivsamma. Jag har fått ha ”Han med håret” som min radarpartner härnere. En man som älskar Kungälv och aldrig tar några fångar.
Till det har jag fått min andra parhäst ”Spanjoren” som briljerar med språket, vassa val av bilar och på padelbanan.
Just det, jag höll ju på att glömma ”El Jefe” som kom ner sent och borde fått böter bara för det. Han gjorde dock ingen större succé utan höll mest på att rubba den ursprungliga trion.

Sista dagen spenderades med att se Blåvitt slå ett gäng kineser med 3–1. En match som inte var något vidare och motståndet var sämre än så.
Amin Affanes vänsterfot imponerar dock. Mikael Ingebrigtsen blixtrar till, Elias Omarsson är inne i ett stim och August Erlingmark fick kramp …
Ni undrar hur det gick för ”35-miljonersmannen”? Jo, han var lika arg som vanligt i kassen. Skällde ut en kines som sköt bollen mot mål efter avblåsning och fick dåligt samvete och kastade in en boll i egen målbur. En fin gest får man ändå säga.

Annars då? Jo, Blåvitt är exakt lika öppna att bevaka som vanligt. Spelare och ledare ställer upp utan problem och det känns harmoniskt i klubben.

Mest intressant i nästa vecka? Jo, att följa Mikael Ingebrigtsen som på tisdag kommer till Göteborg och då lämnar Tromsö för första gången i sitt liv – nästan. Och flyttar till Göteborg.
– Jag tror att jag ska klara mig ensam i några dagar i alla fall, säger norrmannen.

Ni läsare ska ha stort tack för att ni läser och engagerar sig. Både i mailform och på sociala medier. Fortsätt med det. Bloggen säger tack för sig men kan redan nu avslöja att det kommer en GIGANTISK sammanställning av resan inom kort. Håll utkik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *