#824 Utställning ger pengar till cancerforskning

N&P StudioHur klarar sig två allvarligt sjuka systrar genom vardagen? Min syster Natasha har cancer, en cancertyp som kallas Lymfom och jag har en kronisk smärtsjukdom som heter fibromyalgi. Sedan Natasha blev sjuk har jag följt henne med kameran. Våren 2014 kommer fotoprojektet mynna ut i utställningen You can borrow my body but never take my soul. Syftet med utställningen är att vi ska samla in pengar till cancerforskningen.

Utställningen är planerad till slutet av våren men insamlingen är redan i full gång. Med hjälp av hemsidan har vi lyckats samla in över 30 000 kronor på nio dagar! För oss båda är detta terapi och ett sätt att ta oss igenom våra sjukdomar. För mig känns det bara bra att jag kan bidra med det jag kan för att få min syster att må bättre. Viktigaste för oss är öppenhet &  ingenting är hemligt. Natasha vill visa hur det är att vara sjuk, och att man fortfarande kan vara glad. Livet tar inte slut bara för att man får cancer.

Philippa Davin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *