Rehn: Vilken presskonferens?

Okej, är skyldiga er en rapport från Kamratgården. Består i princip av tre delar.

1) Stefan Rehn

2) Läget i IFK

3) Nya Kamratgården.

Börjar med tvåan. Eftersom U21 spelade i går (seger mot Halmstad med 3-2) bestod träningsgruppen av ”A-lagssspelarna”. Uppvärmning/fys ledd av Fredrik Larsson, variant av fotbollstennis ledd av Stefan Rehn och tvåmålsspel på liten plan ledd av Jonas Olsson.

Och ja, Adam Johansson var med. Han klev ju av i lördags mot Mjällby, men körde nu för fullt. Även om nästa match är derbyt och det den 17 oktober kommer derbyladdas på sedvanlig Gais-IFK-nivå, var det inte mycket till derbykänsla i dag.

Svaret på den eviga frågan, ”hur-är-stämningen-på-Kamratgården-dagarna-efter-förlust-när-säsongen-inte-blivit-som-det-var-tänkt?” är … alldeles utmärkt.

Inga ledsamma miner, men förstås en besvikelse, dels över insatsen senast, men också över att det nyreviderade målet för resten av säsongen nu handlar om att ”inte bli sämst i Göteborg”.

Inte mycket att komma med när man är Mesta mästarna och alla vill/bör vilja vinna allt.

Nåväl, svaret på första frågan har ni redan.

Stefan Rehn var här, men är på väg ned till Gamla Ullevi för presskonferens 12.30. Där presenteras han som ny tränare i Jitex. Fokus nu låg verkligen (imponerande!) på Blåvitt. Engagerad övning, engagerad extraträning ihop med Tobias Sana i slutfasen.

När GP:s utsände trängde sig på och knödde in en fråga i minibussen som för tränare från Kamratgården till tillfälliga omklädningsrummen en bit upp i Delsjöbacken, såg förvåningen äkta ut.

– Vilken presskonferens? Var? Jag?

Nåja, är det presskonferens så är det.

Jag tänker ta mig dit med.

Vad gäller tredje punkten, Nya Kamratgården, kan jag tyvärr inte erbjuda några rörliga bilder. Däremot fick jag en exklusiv rundvandring ihop med sportchef Håkan Mild och kan kort konstatera: Det här blir kanon. Och viktigt ben för IFK att stå på i framtida jakt på talangar, detaljer och procent.

Gillar särskilt två saker: Styrelserummet och gymmet. Maken till utsikt får man leta efter.

Och så beslutet att rädda de röda tegelstenarna från öppna spisen och mura upp på nytt.

Byggstatus: Det jobbas i varje hörn, klart och inflyttning i januari.

 

 

3 kommentarer om “Rehn: Vilken presskonferens?

  1. Finns det möjlighet att blanda upp ”de röda tegelstenarna” med ett antal blålaserade… skulle bli snyggt.

  2. Lovar att återkomma med det så fort det bara är möjligt. Ha det gott! Gle… /Mattias

  3. Ett stort repotage på GP om Kamratgården med både rörliga som stillbilder vore EXTREMT uppskattat. Fakta och analys in i minsta detalj.

    Ha det gott

Kommenteringen är stängd.