Bjärsmyr till Blåvitt – kan det verkligen stämma?

Mycket av 2011 är i mål, därav av fokus 2012. Blåvitt renoverar (laget), bygger nytt (hemvist) och levererar (nyheter ”varje dag”). Dessutom fortfarande gott om tid (elva dagar) till nästa match.

Så räkna med fler nyheter av IFK-karaktär den närmsta tiden. Daniel Sobralense, Emil Salomonsson, Mikael Stahre, Magnus Edlund, John Alvbåge och Olle Sultan (ny heltidsscout, klar i dag) kan exempelvis följas av – håll i er nu … Gabriel Özkan, Kenny Pavey och Mattias Bjärsmyr.

Nås av ”envisa rykten” som hävdar detta.

Har själv ingen möjlighet att bedöma trovärdigheten och rimligheten i uppgifterna men ser förstås kopplingen mellan Pavey/Özkan och Stahre, samt att Bjärsmyr var den försvarsgeneral IFK saknat i år (apropå att Dahlin/Sandberg inte ensamma kan lastas för årets instabilitet).

Via trogna twitterkällor (finns såna?) berättas också att Stahre/Edlund på torsdagskvällen såg U21 på Vångavallen (Dyrestam/Sandberg).

Då har de redan börjat jobba ihop, med andra ord.

Vad tycker ni? Var är det IFK Göteborg behöver förstärka/förändra nästa år?

En aprilelva 2012 kan kanske se ut så här: Alvbåge – Salomonsson, Bjärsmyr, Dyrestam, Logi – Selakovic, Haglund, Sobralense, Söder – Stiller, Hysén.

14 kommentarer om “Bjärsmyr till Blåvitt – kan det verkligen stämma?

 1. Hoppas verkligen inte att sella o stiller startar någon match nästa år!
  Skall man vinna sm-guld kan inte sådana spelare vara mera än inhoppare!

 2. Pavey har inte alls signat nytt. inte özkan heller.
  Özkan kommer stanna om han bedöms kunna vara frisk och hel mer än ett par matcher per år. Pavey kommer nog inte signas då han kostar mer än han smakar. Han får dock gärna stanna. Han är en kraraktärsseplare och en hjälte. Men ser gärna att man hellre satsar på Atakora och DG.

 3. Om Pavey värvas kan man likagärna signa Andreas Augustsson och Walter Thomas Jr också. Stig Töfting kanske också är ett alternativ? Eller varför inte Vinnie Jones?

  Kan man få ihop 11 idioter att värva så kanske vi får se några matcher nästa år där Blåvitt saknar spelare på planen när 90 minuter gått, eftersom alla åkt ut för grova förseelser. Jag gissar att det kommer ske ca hälften av matcherna i såna fall.

  Så vad väntar du på, Håkan? Värva Pavey nu. Det blir skitballt att ha honom i föreningen.

 4. Om Bjärsmyr kommer in så tror jag faktiskt att hans backpartner blir Hjalmar, då han har varit rätt mycket stabilare än Dyre enligt min mening. Sen vet jag inte om Stahre ser Söder som vänsterytter. Det får väl försäsongen utvisa.

 5. Pavey är inte en fotbollsspelare, han är psykopat. Förvisso en vinnarskalle, men det finns andra vinnarskallar att köpa in som inte drar på sig röda kort. T.ex. Bjärsmyr, han vore otroligt välkommen tillbaka.

 6. Pavey kom väl aldrig överens med AIK om nytt kontrakt och går alltså som Bosman efter den här säsongen?

 7. Jag som följer Göteborgsfotbollen lite neutralt, (håller på Elfsborg) undrar över vad Häckn kommer att göra med Ranegie och Chibuike-pengarna. Med rätt köp där kan de mycket väl vinna SM-guld nästa höst.

  IFK tror jag får svårare att nå längst upp.

 8. Att placera Söder till vänster som Balkander gör här i sin uppställning är illa. Alla måste inse att Söder är en spelare för centrallinje, och då som anfallare !!! som vänsterytter kommer han inte till sin rätt.

 9. Dessutom har han nyskrivet kontrakt med AIK, så han kan vi nog stryka. Har fått hans namn i tips ett par, tre gånger nu bara …

 10. Den dagen Pavey spelar i blåvitt river jag ner mitt namn från den inte ännu uppsatta kamratstenen. Det var tufft nog att bearbeta Stahre, men Pavey, där är gränsen nådd för längesedan. Han är inte en fotbollsspelare, han är en ofantligt osympatisk (för att vara PK) person.

Kommenteringen är stängd.