Så hanterar Frölunda lunk och köpstopp

HV borta i morgon. Och det känns lunk. Försöker slå bort känslan. Och det är precis vad Frölunda jobbar med också. Jag frågade Kent Johansson rent ut var han och Frölunda lägger sitt fokus just. Svaret känns betryggande, om man vill att det skall gå bra för laget. ”Bibehålla koncentrationen. Det är lätt att tappa 5-10 procent. Det vill vi undvika”. Där tar de backjätten Christoffer Persson till hjälp. Läs mer om det i morgondagens pappers-GP. Marie Thomasson fick nämligen till ett bra snack med honom efter dagens träning på Frölunda campus.

Annars har Frölunda hamnat precis där klubben behövde. I toppen av tabellen, med ökande publik, få skador och budget i balans (inga oväntade utgifter). Underskottet är under behandling, köpstoppet kvarstår.

För om man säger så här: Skadeframtvingade spelarförvärv som i fjol står inte överst på önskelistan.

Just nu är Henrik Tömmernes ensam på skadelistan. Domen kvarstår. Totalt 4-6 veckors konvalecens. Sedan är han tillbaka. Om HV-matchen i Jönköping i morgon säger ”Kenta”:

– Det är en utmaning igen. Vi får försöka lura dem – med vårat spel. Det är det hockey handlar om.

Hann också med en spännande intervju som dyker upp på gp.se i nästa vecka.

Kommentarer om “Så hanterar Frölunda lunk och köpstopp

  1. HV borta – Lunk? Njae, visst börjar lunken infinna sig så smått men just Frölundas matcher mot HV, FBK blir sällan lunk.

    Hv på väg upp, Frölunda på väg ner? Bara där borde allt vad lunk heter raderas ut.

Kommenteringen är stängd.