Det här vill jag se i kväll

Träningslandskamp på Parken en fredagskväll är definitivt en vettigare sysselsättning än allt annat tv-utbudet har att erbjuda. Och även om träningslandskamper alltid är träningslandkamper (det är roligare med tävlingslandskamper) finns några moment att fästa uppmärksamheten lite extra på i kväll.

Jag är nyfiken på Jonas Olsson. Kan mycket väl vara rätt man att komplettera Olof Mellberg i mittförsvaret när allvaret närmar sig i juni. Är rädd att Daniel Majstorovic under Celtictiden utvecklats till ett rundningsmärke i ett eventuellt EM-lag.

Jag är kommer också kasta ett extra öga på Behrang Safari och hur han hanterar petningen i senaste landslagssamlingen. Nu är han tillbaka – som uttalad tvåa på positionen bakom Martin Olsson. En plats i EM-truppen kan mycket väl stå på spel redan i kväll.

Dessutom är det här Zlatans återkomst hur löjligt det än låter. I EM-kvalet mot Holland var han avstängd – i matchen dessförinnan uppträdde han som en klorblekt kopia av sitt rätta jag. Så viss revansch att utkräva. Åtminstone på sig själv. Skall bli spännande att se hur samarbetet med Johan Elmander – planens kung mot Holland – fungerar.

Det finns alla möjligheter till en lustfylld och avspänd kväll på Parken.

Får rapporter av vår utsände på plats om berusade svenskar utanför hotellet, såg själv hur GFC i samband med Champions League-matchen på Valhalla i går kväll tvingades avvisa sin första åskådare på grund av fylla NÅGONSIN.

Jo, han var Hjörring-supporter.

Inga fler fylledanskar i kväll, tack.

3 kommentarer om “Det här vill jag se i kväll

  1. Själv skulle jag vilja se Elmander på topp och Zlatan som släpande forward.
    Då tillåts Elmander springa sönder försvaret som tappar fokus på Zlaten och öppnar upp för honom alternativt försvaret fokuserar på honom och låter Elmander göra sitt.

Kommenteringen är stängd.