Mild kan handla i Argentina

IFK Göteborgs  sportchef Håkan Mild söker ytterligare en till två spelare utifrån. De kan eventuellt hämtas från Argentina, dit Håkan Mild funderar på att åka. Mild säger också att de spelare klubben har överst på sina ”listor” ännu inte är nämnda/kopplade till Blåvitt i de spekulationer pågår i media.

Apropå exempelvis Viktor Elm säger Mild:

– Vi kan ALDRIG gå in och köpa en spelare Viktor Elm med två år kvar på kontraktet och lagkapten i Holland. Vi har inte de pengarna. Det måste handla om andra saker om den typen av spelare skall hamna hos oss.

Håkan Mild berättar att han i somras var i kontakt med Mikael Antonsson och Rasmus Lindgren – men inte nu.

Förhandlar du med någon just nu?

– Ja, med Tobias Sana och hans agent. Sana har fått erbjudande om förlängning i två år, vilket skulle ge tre totalt.

(PS. Elm är ett exempel. Av hans kontrakt återstår ett halvår. DS)