Öis kan hamna på Valhalla

Öis klubbchef Mats Jansson utesluter inte spel på Valhalla men har Gamla Ullevi som huvudspår. Beslut och besked inom två veckor. Sedan tidigare är det klart att GFC och Qviding nästa år samsas med Jitex på Valhalla.

5 kommentarer om “Öis kan hamna på Valhalla

  1. Lite tråkigt att kommunen velar i frågan om placering/utformning av ersättaren till scandinavium för det hindrar alla större renoveringsprojekt av Valhalla. Det är ju uppenbart att stan behöver en bättre reservarena till GU. Renoveras den bra kan jag mkt väl se ÖIS spela på en sådan arena tills man går upp till allsvenskan igen

  2. Vilken korkad rubrik!

    ÖIS KAN hamna på Valhalla? Som att det skulle vara ngn nyhet, öh nej… Jag skulle tippa att alla som är någorlunda intresserade av Göteborgsfotbollen redan vet om att ÖIS kan hamna på Valhalla. Det har ÖIS kunnat göra de senaste åren.

    Bra journalistik, not!

    Lycka till med fotsatta värdelösa nyhetsuppdateringar. Kamratposten nästa!

    Markus

Kommenteringen är stängd.