Sobralense ”en Brolinare” i IFK?

Gick igenom Blåvitts trupp med sportchefen tidigare i dag. Lyfter fram ett par saker här, för tydlighetens skull. Sobralense är kantspelare, men kan få fri roll ”som en brolinare i VM 94”. Hysén kan spela på en kant. Sana kan dyka upp centralt.

Vad det gäller lagets spelsätt 2012 har Mikael Stahre hittills bestämt följande:

Det blir en målvakt och fyra backlinjespelare, i övrigt ”ingen revolution”.

6 kommentarer om “Sobralense ”en Brolinare” i IFK?

 1. Kan någon förklara varför Elmar Bjarnarsson inte är önskvärd i det nya Blåvitt?
  För mig har han varit tillsammans med Tobias Hysen den jämnaste och högst presterande både defensivt och offensivt i Blåvitt de gångna 2 säsongerna.

  Göran

  1. Vågar mig inte på det, Göran, utan för hänvisa dig till HM. Misstänker att det kan ha med kontraktslängd och långsiktighet att göra. Håller med dig om att han är duktig.

 2. Hej, varför är inte GP Sporten lika bra som din blogg för? Du har tänkvärda åsikter om tex Blåvitt och har ofta intressant information om spelare. Varför hamnar inte sånt i tryck istället för den ganska intetmässiga sportdel som GP producerat de senaste åren.

  Vill man ha nyheter eller ”scoop” bör man läsa tex din blogg, vill man ha sportrapportering läser man GP-sporten!

  Hoppas på lika fint bloggande även i fortsättningen!

  1. Min blogg är en del av GP-sporten men jag får börja med att tacka. Kul att du gillar bloggen. I dag var lite från bloggen med i tidningen. Må väl!

 3. Intressant med Sobralenses roll i Blåvitt.. Min förhoppning i det hela är att Robin Söder, när Sobralense är avstängd/skadad får prova på samma roll, något jag tror skulle passa honom väldigt bra. Det är synd att Söder inte är aktuell för EM-truppen för där har vi en spelare som i form och med självförtroende skulle kunna bli hur stor som helst.

  //Rickard

Kommenteringen är stängd.