Bäst i tredje – räcker knappast

Tänkte ingjuta lite mod och ge er lite hopp inför tredje perioden. Frölunda är BÄST i hela elitserien på att spela tredjeperioder. Och det är precis vad som behövs nu. På 20 perioder har Frölunda vunnit elva, kryssat i sex och bara förlorat tre.

Problemet är att det inte räcker att bara vinna den sista perioden. Frölunda måste göra minst tre mål för att rädda poäng och det finns det inget som tyder på.

Inget.

Mer statistik: Frölundas största förlust hittills i år är 3-1 mot Timrå borta, så där går vi i värsta fall mot ”nytt rekord”. Frölunda har heller inte förlorat två matcher på raken – vilket alltså är på väg att ske här i Vida Arena. Senast blev det ju 1-2 hemma mot Linköping.

Vilka som skall göra’t för Frölunda? Att döma av andraperioden Pop-kedjan med Mathis Olimb, Mika Pyörälä och Fredrik Pettersson. Det vaskade fram några riktigt vassa lägen framför Martin Gerber i Växjömålet, men som sagt … det här är Växjös kväll.

2 kommentarer om “Bäst i tredje – räcker knappast

Kommenteringen är stängd.