Ord står mot ord efter Öisblogg

I måndags publicerade Öisbloggen Sambadefensiv uppgifter om att det förekom hot mellan klubbledning och spelare vid kontraktsdiskussioner inför nästa säsong. Plus uppgifter om att ett enigt spelarrådet velat ha Roberto Jacobsson kvar som huvudränare. Med anledning av det kontaktade jag Öis klubbchef Mats Jansson, som från och med nu hänvisar de sportsliga frågorna till Johan Anegrund, tidigare spelare och nu del av det nya sportrådet.

Öis hållning i det här fallet, och här jag alltså talat med Anegrund, är att klubben aldrig kommenterar eller för diskussioner om uppgifter som förekommer på bloggar.

Så där står vi.

I vilket fall som helst har vi lärt oss några saker av den här historien, nu som Sambadefensiv dessutom träffat och ”talat ut” med Ronny Bjärlind i sportrådet.

Hellre tala med varandra än om varandra.

Stormen har bedarrat, visserligen står ord fortfarande mot ord, men hotbilden är nedtonad, och alla vill i grund och botten förhoppningsvis samma sak: Öis bästa.

Noterar att de som läser och kommenterar det som står på Sambadefensiv överlag fortfarande dock är upprörda.

Och sympatiserar man med en förening som vandrat den något krokiga väg Öis har på sistone har jag full förståelse för det.

Det klubben behöver nu är lugn och ro, stabilitet, en ekonomi i balans – och förstås engagerade supportrar.

Jag håller verkligen tummarna för att sportrådet lyckas få ihop en konkurrenskraftig trupp till nästa säsong och att de som fått chansen/valt att spela för Öis får skälig ersättning för det.

Det är rimligt.

2 kommentarer om “Ord står mot ord efter Öisblogg

  1. Vänta bara tills det finns något positivt att rapportera, då lär det vara precis lika tyst från GP:s sida som vanligt…
    Men dyker det upp något ”snaskigt” att skriva om lär det inte dröja länge förrän de svarta rubrikerna finns att läsa.

  2. Känns skönt att åsikterna luftas. Det är aldrig bra när allt tystas ner. Tror att sambadefensiv.se överreagerat i just detta fallet men en debatt är aldrig fel.
    Skönt att du börjat följa ÖIS lite bättre på sistone!!

Kommenteringen är stängd.