Öis kvar på Gamla Ullevi

Nu kommer besked om att Öis med 99 procents säkerhet spelar sina hemmamatcher i division 1 södra 2012 på Gamla Ullevi. Och att Häcken spelar på Rambergsvallen. Definitivt besked 19 december då Jonas Georgsson och Öis möts. En förutsättning för upplägget är att Svenska Fotbollförbundet godkänner Rambergsvallens baracker som omklädningsrum även 2012.

Ett annat krux för Öis kan bli att Gamla Ullevis kräver extra gräsvård då allsvenskan, men inte söderettan, gör uppehåll för landslagsspel.

Vid de tillfällena flyttar Öis till Valhalla.

Kanske ny enkronasmatch, som mot Varberg i år?

3 kommentarer om “Öis kvar på Gamla Ullevi

  1. Spelar hellre på GU. När klacken är placerad på långsidan blir det bra stämning!! Ingen enkronasmatch mot varberg dock eftersom dem gick upp till superettan. Kanske mot Utsikten eller Qviding istället

  2. Lägg samtliga ÖISmatcher på Valhalla. De ÖISare jag pratat med har knappast varit negativt inställda till det, snarare tvärtom!

Kommenteringen är stängd.