När hamnar Afonso i Gais?

Hittar den här skytteligan på svenskfotboll.se från 2002 – och frågan är förstås given: När och hur hamnar Afonso Alves i Gais?

1) Peter Ijeh, 24 mål

2) Alvaro Santos, 16 mål

3) Afonso Alves, 13 mål

Förslag emottages tacksamt.

4 kommentarer om “När hamnar Afonso i Gais?

  1. Dags att kalla hem honom, han fru är svenska så hur svårt kan det vara. Gör som Mackan Balkander (när det gällde Santos till Öis), ring honom och fråga om han har lust… eller ännu hellre, be Wanderson ringa… löser han det, är det Guld för Gais… minst 🙂

    Ja, det hade varit en dröm att få tillbaka Afonso till Göteborg, han är värd inträdet oavsett vilket lag han lirar i.

    /Luttrad Öisare

  2. Nja, nu måste väl ändå Christer Wallins pengar börja ta slut? Hur mycket har inte hans företag och han av sin egna privata förmögenhet skjutit till de senaste åren? Vad vore gais utan sina förmögna välgörare? Svar: ingenting!

Kommenteringen är stängd.