Robin Jonsson till Öis

Ni som håller på Öis och följer Sällskapet i vått och torrt vet förstås att det var en mittback klubben i första hand sökte.

Nu är han på plats.

En gammal fin bekantskap.

Robin Jonsson återvänder från Ljungskile och förstärker Öis unga trupp.

– Jag tycker det ser bra ut med spelartruppen inför året men det är såklart inte bara att gå ut på planen och vinna en serie. Det är väldigt mycket kämpa som gäller också, säger Robin Jonsson till Öis hemsida.

Vad tror ni om Öis möjligheter i år? Går de upp? Skall de gå upp nu? Vad är bäst för föreningen på lång sikt?

4 kommentarer om “Robin Jonsson till Öis

  1. klart vi fixar direktplats till SE 2013
    bäst är att gå upp i år och bli stabila i SE
    div 1 genererar inga SEF-pengar!

  2. Skönt med en hemvändare för vi vet hans kapacitet. Nu hamnar ÖIS topp två iår. Vår backlinje skulle anses stark även i SE.

  3. Iår har det satsats ganska hårt men det är ändå inga jättedyra spelare och med tanke på att det försvunnit en del löneposter från förra året så tror jag att denna säsong med lite flyt kan resultera i både avancemang och plusresultat i ekonomin.

  4. Att värva sig upp med lånade pengar är naturligtvis inget alternativ för oss, och det förstår ju nuvarande styrelse. Däremot tror jag att vi måste gå upp senast nästa år om vi inte ska bli bortglömda av sponsorer och fotbollsintresserad allmänhet. Med tanke på vår erfarenhet av förra årets seriespel tror jag att minst kval är en realistisk målsättning i år.

Kommenteringen är stängd.