”Sobra” skadad på träning

20120124-125622.jpg

Daniel Sobralense är rubrikernas man i dagens Aftonbladet. Kontraktsbonus i klump eller uppdelat på fyra? Feltolkad eller bara efterklok. Håkan Mild väljer att inte kommentera kontraktet och talar i stället om ”Sobras” sena ankomst. Jag går inte in i den här historien mer än så just nu, men tycker: Märkligt.

Själv såg jag IFK:s första brasse falla ihop under träning, ta sig mot knäet, halta av och sedan få sitt högerlår lindat av sjukgymnast Roland Johansson.

Bedömningen är lårkaka, vilket tar tre-fem dagar att tillfriskna helt från.

Daniel Sobralense åker med till Spanien i morgon onsdag, men är kanske inte aktuell för spel mot Spartak Moskva på lördag.

6 kommentarer om “”Sobra” skadad på träning

  1. Tror att blåvitt kommer att fostra upp lilla kaxiga Sobra hårt på träningarna dag för dag snart är han tyst igen och sköter sitt jobb.
    Ingen håller nog igen i närkamperna på träningen mot KFF:aren som måste lära sig veta hut?

  2. Alla: Sobra är här för att spela fotboll. Det tror jag även han själv inser. Tolkningsproblematiken måste bara sjunka in först.

  3. ”Mammon”?! Du kan la somna om är du snäll!! Vad det börjar bli tröttsamt med ironiska patetiska ”skämt” om mc-västar, rosa tröjor och bla bla bla!

  4. Kamratgården drar tydligen Mammon 😉
    Girighet, rosa tröjor, inkasso, mc-västar, vill inte spela, vill bort, vill inte dit…
    Det går bra nu!

Kommenteringen är stängd.