Senaste nytt från Blåvitt

Jag har inget behov av att skriva när inget finns att berätta, därför bara kort telefonrapport från Blåvitts lägerbuss med riktning Köpenhamn:

Alla är med, undantaget Nicklas Bärkroth, vars baksidesbristning lär ta 14 dagar att läka.

Alla målvakter är med, även de som tidigare drabbats av magsjuka. August Strömberg har haft känning i ena vaden men är åter i full träning senast fredag.

Tobias Hysén och nye Kjetil Waehler ansluter till hotellet i Köpenhamn i kväll.

Uppstigning klockan fem, avresa klockan sju, inkvartering på hotellet och första träningspasset klockan fyra.

Så ser torsdagen ut.

31 kommentarer om “Senaste nytt från Blåvitt

 1. Jag har skrivit det förr och skriver det igen! Mats Persson sänkte V.Frölunda fotbolls ekonomi! Sedan äventyrade han Blåvitts ekonomi! Nu kommer han inom kort även sänka GAIS! Men det är bättre öis och Gais byter serie med varandra så vi kan ha riktiga derbyn i Gbg.

 2. Gaisarna har ett sjukligt lillebrorskomplex. Det är Blåvitt hit och Blåvit dit 24 timmar om dygnet. Hur orkar ni? Varför inte engagera er i ert egna lag istället? Det lär snart behövas skramlas med hinkarna…

 3. Fredrik skriver:
  Hur menar du? Kanske hur bilhandlarMats skall knäcka gais ekonomi eller hur lång tid det tar för öis att konka igen?

  Och angående Mats. Snart lär det hända grejer i gais iaf. Den saken är klar, dock inte så som gajsarna hoppas. hoppas ni inte beklagar er då att Balkander skriver om det.

 4. Bertil i Haga: Jag gillar det du skriver. Ger balans. Vilka frågor har du på lager? Skjut!

 5. Balkanders jobb är inte att ställa kritiska frågor till ifk.Han skall bara jamsa med och finnas på plats.

 6. @balkander
  Boka tid med Mild och pressa honom angående de värvningar han gjort hitintills (fram t.o.m 2010). Vad har gått snett? Vilka korrigeringar har man gjort vid 2011,2012 värvningarna?
  Vilka korrigeringar kommer man att göra? Olle Sultan, etc

 7. I mellanmjölkens land skriver man såklart bara om barcelona och blåvitt. Varför krångla till det med intressanta reportage och unika vinklar som ingen sett förut? Offside lyckas ju, se och lär

 8. Och mycket bättre blir det. Om inte jag fattat saken helt fel, kommer Balkander att bevaka Copa del Sol på plats…

 9. Precis Balkander, och inte varannan eller var tredje heller, eller var fjärde.. därför ordet knappt kom med.

  Daniel, tycker du verkligen det? De tre senaste som ligger uppe för BKH och GAIS är ju inga reportage eller nyheter av Balkander utan andras nyheter som förmedlats, plus någon önskan att det skall kommenteras om Jan Eliasson

  DB, så moget, verkligen!

  Samma till dig Fredrik, Inte direkt något inlägg som för en seriös debatt framåt. Och ÖIS står ju inte med i uppdragsbeskrivningen, kanske kommer när ni vänder uppåt?

  Thomas, det händer ju saker även i de andra klubbarna som är av intresse för fotbollsintresserade. Men hoppas du får rätt.

 10. Patrik, Fredrik och alla andra sura Gaisare.

  Det krävs ju att det händer någonting att skriva om. Just nu händer mycket i Blåvitt och mindre i Gais. Ni får nog er beskärda del tids nog.

 11. En klubb som värvar en pensionerad norrman, grinig brasse och kastar pärlor efter Gerzic som inte ens vill spela i laget. Bevakningen av blåvitt kan flyttas till humorserierna. Mer ÖIS röstar jag för!!

 12. Jösses, nu får ni pajsare ge er, vi har ju fått lida igenom erat låtsas div2-turnering här på GP. Bra jobbat balkander tycker det är en bra balans.

 13. Ttycker allt att detär mycket om alla lagen. Dock så händer det ju mer med blåvitt, så inte konstigt alls att det skrivs lite mer.

 14. Jo dvfmt, ALLA vill ju veta när spelarna skall gå upp, verkligen av intresse..

  Nä, frågan är varför Herr Balkander skriver att han kommenterar Häcken och GAIS när han knappt gör det?

 15. Fredrik:
  Balkander skriver väl om sådant folk vill läsa. Den dagen ngn annan klubb/förening blir intressant skriver han väl om dessa också.

 16. Hoppas verkligen att detta inte är på väg att bli blåvittsbloggen.. började bra med bevakning av flera gbg lag

 17. Tror du att den svenska klubben som Farnerud går in i slutförhandlingar med är Blåvitt?

  AIK känns inte så aktuellt efter att man värvat Borges…

Kommenteringen är stängd.