Pausrapport från Benidorm

Blåvitt gör det okej, tycker jag i första halvlek. Tobias Hysén cykelsparkar in 1-0 efter 36 minuter. På volley, efter klackpassning från Daniel Sobralense. Vid 1-1, bara tre minuter senare, i den 39:e minuten, bredsidar Welliton John Alvbåges retur.

IFK checkar högt, men har tappat initiativet till ryssarna efter en stark öppning.

Blir en tuff andrahalvlek.

7 kommentarer om “Pausrapport från Benidorm

  1. Med tanke på att Balkander är nere i Spanien och bevakar laget så är det väl ínte så konstigt att det skrivs mkt om Blåvitt just nu? Om nån vecka ska du nog se att det vägs upp med texter om de andra lagen. Lugn och fin.

  2. Thomas: Tack, då vet jag. Problemet är att jag gillar bloggen och typen av nyheter den ger, dock skrivs det bara om ett lag, vilket är synd för de som inte vill följa Göteborgs sämsta allsvenska lag.

  3. @Mikael, du behöver inte läsa här om du inte gillar innehållet. Finns säker något på internet som faller dig i smaken.

  4. Det är bara att konstatera att Alvbåge är den tveksamma värvning jag varit orolig för hela tiden.

Kommenteringen är stängd.