Seppo Vaihela om Gerzic

Så har jag äntligen fått fatt i Seppo Vaihela, IFK Göteborgs klubbdirektör. Eller rättare sagt, han ringde upp efter att jag hade pratat in ett meddelande i hans röstbrevlåda.

”Jag vet vad du skall fråga. Läste just det”.

Bra.

Då kör vi!

Har Nordin Gerzic varit på Kamratgården?

”När det gäller Nordin Gerzic och de diskussioner som förs i media om honom kommer jag inte att kommentera något. Jag är kanske görtråkig där, men så är det.”

Jag sa att jag har full respekt för det. Och det har jag. IFK Göteborg, eller vilken annan klubb som helst, varken kan eller behöver bekräfta övergångar förrän de själva vill. Därmed inte sagt att NG är klar, men så fungerar det.

Och så ställde jag en fråga till:

Kan han ansluta till träningslägret i Spanien?

”Det kan jag heller inte uttala mig om”.

Så nu vet ni.

***

Man kan åtminstone göra en liten spaning här. ”Inga kommentarer” är alltid närmare ett avslut än ”det kan jag dementera direkt”.

***

EDIT: Och nu här även Sportbladet fått uppgifterna om Gerzic besök på Kamratgården bekräftade. Det närmar sig!

Kommentarer om “Seppo Vaihela om Gerzic

  1. Hade hoppas att IFK redan bestämt att Nordin Gerzic, är ett avslutat kapitel en gång för alla.
    Lägg allt krut och pengar på Farnerud, som är en klart bättre värvning och investering för framtiden.
    En redan strulig spelare blir en stor belastning och drar med sig de andra på resan mot Superettan istället för medaljer i Allsvenskan. Nordin är på sin höjd värd max 35.000 kr/mån plus ev. bonus. Om jag har förstått det hela rätt har Nordin en lön idag på 124.000kr/mån plus bonus och andra förmåner samt sociala kostnader. I TV sa han definitivt aldrig skulle kunna tänka sig spela för IFK, även om han fick minst 260.000 kr/mån som grundlön. Tippar att han nu har gått ner till i bästa fall minst 160.000 kr/mån. Nej spola Gerzic genast, det blir bara problem med han i laget, även om Hyséns lön ligger i samma intervall. Vad säger de andra killarna i laget ?
    Avundsjuka skapar dåligt resultat. Hockeylaget Malmö Redhawks och Linus Klasen ett bra exempel på vad som troligen även kommer att hända i IFK framöver.
    Avsluta affären innan det är försent. Värva Farnerud och andra talanger istället, en klart bättre investering

Kommenteringen är stängd.