Joel om berömmet: Laget bra

Några av er lackar förmodligen ur fullkomligt nu, men här kommer i alla fall en sista rapport från Blåvitts träningsläger i Spanien. Vi reser hem i dag, jag och Daniel Stiller och fick i förmiddags, i samband med IFK:s träningspass lapa en del sol. Bränna? Nej. Men gött.

Kanske låter dumt, men jag föll pladask för Joel Allansson och hans insats i premiären mot Spartak Moskva i lördags. Hans tillslag på bollen, första-, andra- och tredjetouch saknar motstycke i min svenska historiebok.
Vad månde bliva?

Sedan hörde vi ju vad Mikael Stahre tyckte. Samma sak. Beröm till Joel, som han själv förstås slickar i sig, men inte stoltserar med.
– Det vet jag inte. Hela laget gör en bra insats, säger ”Allan” i videointervjun ovan.

***

Philip Haglund (ljumske) och Kjetil Waehler (rygg) körde rehab på dagens träning.

***

Laget till morgondagens match mot Ljubljana tas ut i morgon.

***

Jag fick kritik för att jag hade glömt nämna motståndarna i söndagens papperstexter. För er som fortfarande inte vet vilket lag IFK mötte i lördags: Spartak Moskva. Ber förstås om ursäkt för fadäsen, men skyller på många lämningar i flera kanaler.

***

Jo, jag vet att ljudet är kass i Joel-intervjun och ber om ursäkt för det med.

15 kommentarer om “Joel om berömmet: Laget bra

 1. Balkander: Börja rota i Gerzic-gate ordentligt nu. Blir fan tokig av alla sillyrykten! Kan du inte ge oss ett definitivt svar?

 2. Med kommentars funktionen till bloggar, tycks det som om gnällbätet har blivit globalt! Jag ser det så här! När man talar om GP på nätet, behöver dela upp tiden i f.b. och e.b. Var gjorde du innan du dök upp här Balkander? Jag sade upp min prenumeration på -90 talet. För mycket papper och för lite tid att läsa.

 3. Varför denna fokus på andra lag i denna skrift. Läs om det laget ni är intresserade av skit i resten. Läser bloggen med glädje äntligen något bra i jmf med bla härd bra jobb balkander

 4. Pez, vad har förra sommaren att göra med denna nya satsning med Balkanders blogg?

  Var litet positiva i stället och ge det hela en chans innan ni börjar gnälla.

  Det kommer säkerligen att skrivas en hel del om både Häcken och Gais framöver. Kanske tom om Öis fast det inte ingår i uppdraget…

 5. Håller med Fredrik. T.ex. förra sommaren när Häcken spelade hemmamatcher fick man ofta läsa TT-reportage.

  Ses pä lördag 🙂

 6. Thomas

  Nej, OM Öis fick en (1) artikel i gp innebär det inte att Utsikten och Quiding skall ha det. Det resonemanget bygger ju på resultat och inte intresses för förening. SKULLE det resonemanget följas borde ifk ha mycket mindre bevakning än Gais och Häcken, då de presterar bättre sportsligt än blåvitt.
  Resonemanget bygger på popularitet och då är blåvitt 1a Gais och Öis ungefär lika (troligt har Gais gått om Öis nu, sa Gais 2a och Öis 3a.

  å nej gp !!!! TT copad text om Öis är inte artikel

 7. Fredrik, det är ju väldigt svårt för en person att vara på fler ställen samtidigt. Speciellt om det är några 100 mil emellan. Antar att både Gais och Häcken var lediga i helgen. Öis? Då borde väl både Qviding och Utsikten också bevakas.

  ”Uppdrag: Förmedla och kommentera nyheter i Frölunda Indians, IFK Göteborg, Gais och Häcken i första hand.”

 8. Måste verkligen hylla dig Balkander. Har inte under mitt 10 åriga GP-läsande och mitt livslånga fotbollsintresse haft en sådan bra infokälla till vad som händer i mitt kära IFK och i övriga fotbollsgöteborg!!!

 9. Störst går först heter det ju 😉 Nä men det är väl inte konstigt att det blir en hel del fokus på Blåvitt när de är nere och besöker blåvitts träningsläger. Misstänker att de hade större fokus på gais och häcken när de följde lagen på plats i Norge?

 10. Lackar fullständigt gör jag inte. Egentligen är det inte hårdbevakningen av blåvitt som jag ifrågasätter. Snarare bristen på bevakning av ÖIS (Häcken, gais, GFC..). Hoppas vi ses på Valhalla på lördag då GAIS-ÖIS möts i en träningsmatch!

Kommenteringen är stängd.