Tänkta elvan minus Hjalmar

Om ni frågar mig tror jag att det – minus Hjalmar Jonsson – är ungefär så här MIkael Stahre tänker sig årets IFK Göteborg. Så här startar de i dag i alla fall:

John Alvbåge – Emil Salomonsson, Kjetil Waehler, Jakob Johansson, Mikael Dyrestam – Stefan Selakovic, Philip Haglund, Pontus Farnerud, Daniel Sobralense – Nordin Gerzic – Tobias Hysén.

Det blir Nordin Gerzic första test i offensiv mittfältsroll, John Alvbåge är tillbaka i målet och mittfältet är rutinerat och centrerat åt vänster. Daniel Sobralense spelar från start. Blir spännande att se.

2 kommentarer om “Tänkta elvan minus Hjalmar

  1. Om blåvitt kunde gå ifrån den för motståndarsidan omvittnat lättförsvarade ”enanfallaremodellen” och i stället ha minst två anfallare, skulle också inte bara offensivt utan också defensivt laget bli mycket effektivare. Historien talar sitt tydliga språk.

Kommenteringen är stängd.