Öisseger i lördagssolen

Får flera påstötningar om Öis 2-0-seger hemma mot Varbergs Bois i dag. Mål av Oskar Wallén och Filip Holländer inför 423 åskådare. Vad tyckte ni som var där?

13 kommentarer om “Öisseger i lördagssolen

 1. Tror det är bra för Örgryte att inte ha för bråttom tillbaka till superettan bättre växa sakta men säkert och fostra nya unga talanger i klubben.

 2. Kan du inte åka till gamla ullevi och kolla till hur skötseln av gräset ser ut, hur årets planer ser ut om gothia cup och om gräsbyten etc, kan nog vara spännande att veta för att som håller på något av göteborgslagen

 3. Svensk fotbolls moder, ÖIS har helt klart något spännande på gång !! Detta år är början på något stort

 4. Fantastisk! Låt oss hoppas på att pånyttfödda ÖIS tar klivet i år!
  Pelle; du är bara avundsjuk… Vi är ännu många ÖISare som står upp för Sällskapet! Du bör fokusera på att förmå din egen förening att se över sina glädjekalkyler innan det är försent. Risken är överhängande att ni också förlorar Elitelicensen.
  Långe leve ÖIS, Sverige finaste och äldsta fotbollsklubb!

 5. Pelle: Vad som rapporteras bör ju först och främst handla om intresse. Finns det intresse för något, bör det rapporteras om. Och detta självklart oavsett division. Vi är fortfarande relativt många som är på matcherna och med ett brinnande intresse. Där är inte Qviding eller kopparberg i närheten.

 6. Ja, det är verkligen kul att ÖIS släpper fram de unga iår. De andra alliansklubbarna tycks satsa allt på 30+

 7. Det som sticker ut mest nu i efterhand är helt klart den lysande andra halvlek som ÖIS genomförde. De gick knappt med på att låna ut bollen till besökarna från Superettan. Riktigt kul att det är just Wallén och Holländer som gör målen också. Wallén har precis kommit tillbaka från en jobbig ryggskada som hållit honom borta från fotbollen i över ett halvår medan Holländer var en av de absolut bästa spelarna i matchen och verkligen förtjänade att få göra mål.

 8. Ärligt talat, vi snackar om en division ett klubb nu som mest är en farmarklubb numera. Ska du följa ÖIS får du också följa Qviding minst lika mycket och framförallt Göteborgs Damlag i Eliten mer än ett division ett lag.

  Vad håller ni på med för diskriminering egentligen.

  Dessutom tycker jag att GAIS ska lyftas fram mycket mer än vad du gör. Skulle gärna se en djup intervju med alla spelare i truppen samt en dialog med Axén och Persson om visioner och planer inför kommande år.

 9. Hur blir det med GU och alliansen? Vilka kommer spela på GU i år? Är ÖIS på Valhalla eller hur är det tänkt detta året? Kan du inte skriva lite om det samt kolla med GU om planen är redo för det täta matchandet som våren innebär.

 10. Hela laget spela upp sig rejält i andra halvlek. Kan bli en kul/kult säsong med många yngre talanger som tar för sig.

 11. Inte alls dumt.
  Känns som att åtminstone Emil och Hannes Sahlin kommer tillföra mycket när serien startar. Förmodligen fler av nyförvärven.
  Och Lillström är grym på mitten. Måtte han stanna länge i rödblått..

Kommenteringen är stängd.