Häcken utan Östberg

Vad tror ni om den här startelvan som Häckens tränare Peter Gerhardsson levererar till dagens genrep mot Malmö FF i Malmö?

Christoffer Källqvist – David Marek Frölund, Mohammed Ali Khan, Simon Sandberg – Kari Arkivou- Martin Ericsson, Josef Elvby – Björn Anklev, Andreas Drugge, René Makondele – Waris Majeed.

Mattias Östberg är sjuk.

Kommentarer om “Häcken utan Östberg

  1. En bra elva som visar på bredd i laget. Snackar vi premiärelva så vill jag inte se Frölund på högerbacken. Hellre Anklev. Chatto istället för Josef bredvid Ericsson. Då återstår högermitten där Josef eller Dioh kan kliva in. Att inte Häcken kan lösa högerbacken på ett bättre sätt med de ekonomiska muskler man byggt upp är märkligt. Eller är det så att det inte finns något att handla? Min startelva mot GAIS i premiären: Krickan Anklev – Östberg – MAK – Kari Ericsson – Chatto Dioh/Josef – Drugge – Makondele Waris

Kommenteringen är stängd.