Celiks kontrakt – en klockkamp

Nej, Mervan Celik är inte KLAR för Gais. Även om jag läser i Sport-Expressen att kontraktet skall vara påskrivet. Parterna är muntligen överens och Celik på väg mot Göteborg i flyg efter besök hos ”större europeisk klubb”. Efter påskrift flygs spelarlicens och övergångshandlingar till Stockholm för vidare transport till Svenska Fotbollförbundet i Solna.

En kamp mot klockan alltså.

Precis som förra året, då Gais säkrade tre överångar (Markus Gustafsson, Wanderson och Razak Omotoyossi) sista veckan.

Därför bör detta hinnas med.

Som GP skrev i onsdags är parterna muntligen överens. Det som tillkommit är besöket hos den icke-skandinaviska storklubben.

***

Om jag tror att Alexander Axén startar Celik mot Häcken i morgon? Inte omöjligt alls. Antingen som vänster yttermittfältare eller som forward. Jag kan dock höra orden ”det har varit ett struligt sista-dygn så jag ville låta allt sjunka in först, om inte annat för Mervans skull”. I så fall sagt av Axén.

***

EDIT: Intressant artikel Fotbolltranfers.com om hur Mervan och hans agent Hasan Cetinkaya resonerade runt budet från ”italiensk toppklubb”.

***

Vi tar väl den här frågan ett varv till också: Var sätter ni Mervan i laget och på bekostnad av vem/vad?

2 kommentarer om “Celiks kontrakt – en klockkamp

  1. Håller med ovanstående. Det 2012 nu. Tekniken har faktiskt gått framåt.
    Eller är det för att hålla allt spännande in i det sista.

  2. Känns det inte jävligt förlegat att SvFF måste ha allting i pappersform? En vanlig jävla e-legitimation för att bekräfta att det är Celik som skrivit på borde väl gå att lösa…

Kommenteringen är stängd.