”Kjell kör extra med Celik”

GP har som första och enda tidning träffat Mervan Celik på Gaisgården. Reporter Johan Sköld berättar på telefon vad Celik just sagt:

– Stressigt. Skönt att det äntligen är klart. Nu är det bara Gais som gäller. Vissa klubbar bänkar en när man inte vill förlänga, Gais gjorde tvärtom och gav mig förtreonde och speltid, sånt glömmer man inte.

Det kommer mer på gp.se/sport om en stund.

Vill bara ge er det här också.

Mervan Celik har sedan han landade med planet från Rom redan kört extra med Kjell Pettersson. Jag tycker att det är underbart. Celik/Pettersson – där har ni ett riktigt radarpar.

***

Ni skall också ha klart för er följande. Det krävs en rejäl dos flyt för att få Celik spelklar till i morgon. Just nu flyger Celiks övergångspapper från Landvetter till Arlanda för vidare transport till Fotbollförbundet i Solna.

Dit måste papprena hinna innan 16.00.

Mats Persson har samtidigt kontakt med Skotska Fotbollförbundet, eftersom Glasgow Rangers senaste ägde Celiks spelarlicens.

I vilket fall som helst: Mervan Celik är klar för Gais, kanske dock ej redan till Häckenmatchen.

4 kommentarer om “”Kjell kör extra med Celik”

  1. Det var Mervan som nobba Lazio och inte tvärtom. Han gör rätt i att komma till GAIS och spela och sedan gå till en större klubb än att gå till Italienska ligan som snart är slut.

  2. Han fick väl varken tillräckligt betalt eller garanterad speltid. Förmodligen ville de inte ha honom lika mycket som han ville dit.

  3. Så dj-vla gött. Undrar dock vad det är för italiensk klubb. Rom? Roma, Lazio då eller? Hur grönsvart mitt hjärta än är så hade jag valt Rom alla dagar i veckan.

    Gött Mervan! Du är välkommen tillbaka!

Kommenteringen är stängd.