”Nobbade” Lazio, valde Gais!

Ja, herregud. Mervan Celik har landat i Göteborg, åkt upp till Gaisgården, skrivit på för åtta månader – efter att i går, enligt säkra källor till GP, träffat Lazio i Italien.

Där skulle han inte få spela under våren (fönstret stängt) varför Gais föll Celik och Hasan Cetinkaya bättre i smaken.

Ett klokt val – och en allsvensk temperaturhöjare som heter duga!

Jag säger bara ”wow”. Räcker så.

***

”Nobbade” är ett vanskligt ord, men det KAN ha varit så att Lazio inte var superheta på ”Super-Mervan”. Kan ha varit så …

 ***

Den är bred, den är spetsig, den är förstås lite dyrare, men den håller ”på pappret” för spel om medaljerna. Tycker Persson, Walin, Gjulem och Axén skall sikta in sig på topp fem. Känns lagom så. Guldsnack nu blir bara löjligt.

16 kommentarer om “”Nobbade” Lazio, valde Gais!

 1. Sillkungen Möjligtvis så men han har i alla någon form av aktuella tankar och åsikter och är inte helt och hållet blåvit. Tycker han blixtrar till då och då. Oavsett, Stenberg håller inte. Nu orkar jag inte tjata mer om det här. Nu är det Gais!

 2. Andy;

  Herregud, rylander är ju den värsta av de alla. Kvällspressmaterial hela han. Ingen relevans, bara provocera.

 3. Känner inte någon som talar väl om Gp-sporten. Visst finns det en undantag. Man gladdes mycket åt nysatsningen med Balkander men tyvärr finns det fortfarande ett par bojsänken som drar ner hela redaktionen ner till botten av Marianergraven. Antar att det kan få fortgå pga att det är total avsaknad av konkurrens på det lokala planet?

 4. Och vad har antal matcher med saken att göra? Stenberg är ändå Sveriges i särklass sämsta ”journalist”. Bitter och lögnaktig som få.

 5. Till A: Skulle tro att Stenberg har sett fler fotbollsmatcher, även på senare år, än du har tryckt dörrhandtag. Så sluta lipa nu, gläds i stället åt att säsongen äntligen kommer igång.

 6. Utan att starta något krig här så är det faktiskt så. Jag klarar inte av att läsa GP längre i pappersversionen. Det är en sån dj-vla gubbig, bitter nostalgi över allt. Synd faktiskt. Inte bra längre.

  Balkander, Rylander och Niklasson funkar. Så är det.

 7. Möjligtvis så att det är uppskattat hos sura gubbar över 65 och bland de som aldrig går på fotboll och tror att det är rena krigszonen… Dålig, oseriös och barnslig journalistik… Inget annat. Vill man år 2012 inte göra annat än provocera, ja visst; då är GP på rätt spår (mao: kvar på samma ställe som de senaste 20 åren)…

 8. Hade ju faktiskt övervägt att prenumerera på tidningen om du (balkander) hade haft större inflytande i den tryckta versionen.

 9. Tja, förstår man inte vad som menas förstår jag att gubben får fortsätta raljera med sina okunskaper/bitterhet…

  1. A: Ulfs Sport och Spel är mycket uppskattat i läsekretsen. Förstår man inte det går det bra att fortsätta kommentera här. 🙂

 10. Allvarligt Balkander. Hur länge ska ni skämma ut er genom att låta Stenberg skriva ren nonsens/50-talsjournalistik?

Kommenteringen är stängd.