Öis vann genrep

Jag vet att ni älskar mina korta och kärnfulla Öisrapporter. Här får ni en till, och glöm inte bort att det handlar om ett lag i division 1 södra: Öis vann genrepet mot Elfsborgs U21 med 3-0 efter mål av Emil Karlsson, David Leinar och självmål.

Premiär på Gamla Ullevi mot Skövde 16 april.

13 kommentarer om “Öis vann genrep

 1. Hittills har man läst mer i Gp om en bänkad vänsterback i Kiken än stan 2-3 största lag… Hann inte kolla papperstidningen imorse men jag förväntar mig en hel del.

 2. Lars Ranfläng den kommer nog inte eftersom Gtbg s lokaltidning valt att inte rapportera (bojkotta) den förening som efter ifk (kommunens och hela goa gtbgs lag) och Fröunda hc tillsamman med gais intresserar mest läsare i Gtbg. Smart eller inte av gp …..????

 3. ”Örgryte IS – Kärlek och Trohet i 125 år 1887-2012”

  Tråkigt bara att den klubb som startade för 125 år sedan inte finns längre.

 4. Så om ifk av någon anledning skulle åka ner till div 1, skulle ni helt sluta bevaka det laget ????
  hahaha tillåt mig att småle

  Nu är ju du tnte heller från Gtbg Balkander Men det är ganska smaklöst hur skev behandlingen av fotbollslagen i Gtbg ser och har sett ut

 5. ”och glöm inte bort att det handlar om ett lag i division 1 södra”.. ja, varför skriver du så om den klubb som nyligen vann din facebook-tävling om vem som hade flest supportrar. Bestäms mediautrymmet utav prestationer bör ju bevakningen av häcken öka markant och ifk nu minskas rejält.

 6. Du får ju tänka på att ÖIS har en del supportrar.. mer än Häcken någonsin kommer att ha, antagligen lika många som Gais. Vi vill läsa om Öis lika mycket som Gaisarna vill läsa om Gais. Göteborgs Posten är en tidning ifrån Göteborg och ska skriva om lagen i Göteborg.

  De tre största lagen är Ifk, Öis och Gais.

  Och den käre Harry Hjörne som var tidningens redaktör, och Öisare måste vända sig i graven nu.. Visa lite respekt och skriv mer om Öis.

  Örgryte IS – Kärlek och Trohet i 125 år 1887-2012

 7. Kanske handlar om lite mer än ”ett lag i Division 1” när det handlar om ÖIS, Sveriges äldsta fotbollsförening med 12 SM-guld, fler supportrar än ett Allsvenskt Häcken och ett lag som närsomhelst kan slå t.ex. GAIS. Ville bara påpeka det 😉

Kommenteringen är stängd.