Ny miss sänker IFK

Det kommer mera, men vi kan alltså konstatera att IFK Göteborg, dels på eget grepp, men framför allt på nytt flagrant domarmisstag, misslyckas med att vinna i allsvenskan.

Det är inte offside när Joel Allansson/Hannes Stiller gör 3-2.

På Gamla Ullevi surrar vi om det medan vi väntar på presskonferens.

11 kommentarer om “Ny miss sänker IFK

 1. Vem är fjanten Jakob Lundberg på GP som skrev matchrapporten? Hur i helvete kan man missa att förmedla den otroliga domarmissen som kostar oss 3 poäng? Aldrig mer gp – det kan jag lova.

 2. Sugen på att se årets första hemmavinst på GU. Kom imorn när ÖIS spelar sin premiär!! Solsken och vackert lir utlovas

 3. alltså visst, det var inte offside. men om vi ska börja mäta misstag spelare/domare i just den här matchen så råder det nog ingen tvekan om vem som går segrande ur den fajten. har sällan sett en sämre fotbollsmatch.

 4. IFK hade trots bortdömda målet tur att få oavgjort.
  Örebro är riktigt giftigt i sina attacker.
  Det stora felet Starhe gör är att han bänkar kung Nordin Gerzic. Gerzic ska spela och styra spelet från början, även om han inte är 100 % tränad än. Spela klassspelaren Gerzic så vänder det direkt, och BlåVitt tar första trepoängaren. IFK får vara nöjda med 1 poäng. Är helt säker på att IFK Göteborg och Örebro SK kommer att klättra i tabellen inom kort. De är bägge Guldkandidater.

 5. Varför drar ni gaisare alltid upp gamla skit saker, tror jag vet (kan det vara så att ni vet att det kommet ta 40år igen innan ni blir bäst i stan asg, tack för skämtet som du tar med dig bara genom att säga att du tillhör något så simpelt

 6. Nu får det fan bli en rejäl granskning av den svenska domarkåren. Det är löjligt vad låg nivå flera domare håller, kanske något för GP?

 7. Var det domarens fel nu igen?
  När vi gaisare klagade på usla div lingondomare en gång i tiden var det ett jävla liv om dåliga förlorare, men nu är det annat ljud i skällan.

Kommenteringen är stängd.