Hylla Majeed här

Här kan ni börja hylla Häcken och Waris Majeed, medan jag ser klart matchen mot Norrköping. Ni får även gärna ha synpunkter på arena, spelkvalitet och publiksiffror.

Waris Majeed har i skrivande stund gjort fem mot IFK Norrköping och toppar därmed den allsvenska skytteligan på tolv mål – efter tio omgångar.

 

17 kommentarer om “Hylla Majeed här

 1. Jag är så sjukt trött på allt gnäll om att Häcken inte har några supportrar. Det finns flera andra allsvenska lag som har färre folk på matcherna och ska vi jämföra med publiksiffrorna från några årsedan så har det ju förbättrats avsevärt. Men jag är så trött på det där gnället, vi får ha tålamod, det kommer. Dessutom tycker jag att det är kul att ”lilla” Häcken spöar alla storlag! Hisingen i mitt <3

 2. We love you Waris, we do X3…

  Now just Makondele need to take up the fight about maning the goals…

 3. Kul att tjingsa på dig idag @balkander. B t w är du allt annat än beige.

 4. Underbart Waris
  Underbart Häcken.
  När Waris säljs blir rik rikare.
  Bara att njuta!!

 5. Grym spelare. Vill dock att nån slutligen reder ut vilket som är förnamnet och vilket som är efternamnet så all den här osäkerhet försvinner! Varför är just det så komplicerat med den här snubben?

 6. Vi har kontrakt med Waris till 2015 och tror vi behåller honom säsongen ut för att sälja i Januarifönstret.

  Häcken ledningen har lärt sig från tidigare misstag.

 7. Jag bara måste hylla tränarstaben i BKH som hela tiden hittar det bästa hos spelarna.

 8. Underbart vilket lag Häcken har i år, vilken rolig fotboll med okey försvar, grym målvakt och ett mittfält och anfall i högsta allsvenska klass. Hoppas bara de kan ersätta Waris när han säljs i sommar (antar jag) för 20-40 miljoner. För att vara kvar i Häcken kommer han inte få vara länge till tyvärr.

 9. Finns bara 1 lag i stan som lirar, varför så svårt för publiken att hitta hit, 7 min fr city??? Synd på så rara ärtor.

 10. Säga vad man vill, mål kan dom göra. Men jag tycker att man också måste se till andra lags inställning när de gå på plan mot Häcken. Det är helt enkelt inte samma prestige att spela mot Häcken som mot de sk storlagen. Det spelar ingen roll om tex Blåvitt kommit sjua två år i rad och även i år är ett mittenlag, det jublas ändå mer på arenan när man slagit Blåvitt än Häcken. Därmed inte sagt att inte Häcken gör ett bra jobb, men jag tror de har det lättare som evig underdog.

Kommenteringen är stängd.