Färre blåvita poäng i år

Vad gäller IFK Göteborg kan jag, utan att ha sett en sekund på bortamatchen mot Mjällby, ändå konstatera att årets poängskörd (13) efter tio matcher är en mindre än fjolårets (14).

Slutsatser och funderingar kring det?

8 kommentarer om “Färre blåvita poäng i år

 1. Blåvitt just nu är som en berg och dalbana dvs vin ömsom vatten, insatserna skiljer från match till match från spelare till spelare plus en del oflyt så en åttondeplats just nu speglar helheten hittills väldigt bra…tyvärr….alltid Blåvitt!

 2. Flyga som ryan air? Ursäkta mig. du menar med budgetplan och utan klass. Jo men visst det kan nog både IFK och gais lyckas med. Ha så kul att trycka in halva stan på eran arena och spela fotboll som max ger en sjundeplats i tabellen. Om nu IFK redan spelar bäst fotboll i Allsvenskan varför leder dem inte. För att ni haft fel domare på era matcher? Tveksamt.

 3. Men för fan kom in i matchen!!! Dagens IFK är hästlängder roligare och bättre än Olssons. Är era minnen så jävla försupna av den fotbollsöl ni måste ta. Det tar lite tid att bygga nytt, det är inte hockey. Se på HIF 2010, det tog de ett år, sen var de överlägsna. Jag är inte orolig, IFK spelar redan bäst fotboll i allsvenskan, tänk när sista femtedelen klaffar, då kommer de flyga som ryan air.. Alltid i tid och med vinst!

 4. Det är för dåligt av blåvitt. Sobra bänkad, gerzic är inte given i startelvan. Vad är det för värvningar? Farnrud spelar men det känns inte som han är en spelare som gör skillnad mellan vinst och förlust även om det inte är något fel på karln alls.
  Stahres gäng må vara roligare att titta på än Jonas var, men vad i är det som händer?
  Som tröst så vet man att i år är 6 poäng solklart stulna från oss av domarntabbar. Resten av poängtappen sköter grabbarna fint själva då dom inte kan hålla en ledning.
  Räknar med 3 givna poäng på måndag och en uppskattad em-vila så denna katastrofvåren är över sen.
  Forza blåvitt!

 5. Vad är det för ”skitspelare” Ni har införskaffat? Ekunde, Tamandi, Ayama, Ijeh, Celik m fl spelare som gjort sitt ingen annan vill ha dom! GAIS med dålig ekonomi köper dessa för dyra pengar. Vad fan gör dom för nytta?

  Ingen mer GAIS match för mig detta år. Det blir ”superettan” nästa år.

  Skicka Axen på tippen kanske räddningen för GAIS!

 6. Såg du gajs istället för Blåvitt!? Balkander ger vika för gajsarnas gnäll, de få gajsare som finns dvs. För något nyhetsvärde har de inte. Blåvitt drog nästan dubbelt så mkt folk i den lilla hålan Hällesvik. Längesen man hörde om ”publiklaget Gais”. Och på måndag ska blåvita supportrar fylla Ullevi och rädda ekonomin…

 7. Gais fast i bottenträsket.

  IFK fast i mittenträsket.

  Häcken fast i toppträsket.

  Olika falla ödets lotter.

Kommenteringen är stängd.