Derby – då tackar Arne för sig

Vill så här i elfte timmen och efter alla andra passa på att tacka Arne Hegerfors för alla fantastiska stunder framför tv:n, ingen nämnd, ingen glömd. I kväll gör han sin sista match, Gais-IFK Göteborg; just som det startade, alltså.

***

Det är ruggigt hett på Gamla Ullevis solsida där jag sitter. Och, nej … jag tänker inte klaga på det.

***

Calum Angus som vänsterback. Tänker på Häcken och Peter Gerhardssons drag att flytta mittback (Tom Söderberg) till vänsterbackspositionen. Skall bli spännande att se vad mittback Angus uppnår som ytterback, i alla fall.

***

Ja, Erik Hamrén är här.

***

Det är även Groningen, Heerenveen, Genclerbirligi, Ajax, Sogndal, Salzburg.

***

Allt tyder på fullsatt. Åtminstone i stort sett.

4 kommentarer om “Derby – då tackar Arne för sig

  1. @Thomas: Just för att Jonas Olsson har så bra koll på Jakob, och resten av Blåvitt så behövde han ju knappast se JJ spela för att vara där och förhandla om honom… eller Erik Lund kanske? Rena förhoppningar från min sida såklart…

  2. Balkander twitter:
    ”Spekulation: Kan det verkligen vara så att Jonas Olsson var Sogndals representant på Gamla Ullevi i går – för att spana på Jakob Johansson?”

    Jonas känner väl till Jakob bättre än de flesta. Så att han skulle komma dit för att spana in Jakob är ganska osannolikt. Hur stor var chansen innan match att Jakob överhuvudtaget skulle få spela…

    Du är väldigt lättlurad Balkander…

  3. Att Sogndal är där, innebar det att Jonas Olsson var på plats? Kanske ska han värva Jakob Johansson…

Kommenteringen är stängd.