Rooney i (exklusiv) intervju

Lyssnade av en presskonferens, hjälpte en kollega och slog ihop datorn. Sedan vandrade jag ut i natten mot den parkerade bilen på Valhalla, men valde ändå att släntra in i det till synes tomma mixade-zon-rummet.

Där dök den här killen upp – och lyssna särskilt till GP-Mattis fråga halvvägs in i intervjun om Wayne Rooneys syn på arrangemanget. Svaret ”Oh, it was good” satt som en smäck.

Som ni märker är ljudkvaliteten inte topp, men ha överseende och sov gott!

***

20120809-011841.jpg

För resten ställde jag en fråga till Sir Alex Ferguson på presskonferensen om hans tidigare besök i Göteborg där han vann Cupvinnarcupen med Aberdeen i final mot Real Madrid i början av 80-talet och sedan föll med Manchester United mot IFK Göteborg i Champions League i mitten av 90-talet.

När jag nu lyssnar igenom svaret på mobilen måste jag tyvärr bli er skyldiga det.

Förutom fragment.

Han framhäver ”miraklet” mot Real Madrid och hävdar att laget, trots sin orutin, borde ha vunnit med tio bollar, men att matchen bara slutade 2-1.

Vad han sa om om Blåvitt-matchen hoppas jag att ni kan läsa om i dagens GT (eller hur Erik Terneborn!)

5 kommentarer om “Rooney i (exklusiv) intervju

 1. Gunilla- Visst har det. Men det är det jag menar också med tragiskt. Fotbollen är så sönderköpt att 47 000 svältfödda glatt betalar svindyra biljetter till en plojmatch. Är som att ställa ut ett par högtalare och ta inträde för att få lyssna på Springsteen live någon annanstans…

 2. Patrik, det har runnit mycket vatten mellan broarna, sedan det hände, som du skriver om. Jag skrev i nutid, ej dåtid. Ha det så gött.

 3. Vi får inte glömma att Alec blivit utslagen två gånger på Ullevi av IFK. Aberdeen rök också med Alec som tränare i Europacupen -86. Känns lite tragiskt att folk springer benen av sig för en träningsmatch…Något häftigare att ha sett IFK mosa både Barcelona (två ggr) och MU på riktigt.

  Gunilla- Du skojar, ”två bästa lagen i Europa”. Inget av dem mästare i sitt hemland, inget av dem i CL-final.

 4. Hejsan,
  Vad väntade du dig? Det var en TRÄNINGSMATCH mellan de två bästa lagen i Europa. Första 45 visade Barca upp sitt mästerliga passningsspel och i den andra så kom många nya spelare in för testas,vilket är normalt i träningsmatcher.
  För min del var det 4:e gången jag såg Barca live (3 gånger på Camp Nou, varav en El Lcassico).

  Ha det så gott/Gunilla

Kommenteringen är stängd.