Debattera Blåvitt här

Ni kan debattera gårdagens händelse i Skatås och kvällens match i Sundsvall här – så kollar jag till er med jämna mellanrum.

22 kommentarer om “Debattera Blåvitt här

 1. Alla stora lag i Europa har en förstauppställning för laget. Sedan kan man vila en och annan spelare i vissa matcher och låta yngre spelare få pröva på. Men var finns blåvitts förstauppställning? Stahre laborerar med laget, och man vet aldrig hur laget ser ut från den ena gången till den andra. Finns det ingen kontinuitet?

 2. ”Vi hade vunnit 3-0 om vi inte störts i vår uppladdning” eller något liknande lär vi få höra från Bagdad-Mild nu. Så gårdagens samtal med spelarna kommer således resultera i att Mild och Stahre får ytterligare en bortförklaring som gör att de klänger sig kvar ett tag till. Samtidigt sjunker skeppet.

  Därmed inte sagt att det var fel att ta sig ett snack på Kamratgården. Gubbarna som gjorde det mår säkert lite bättre idag om de fick svar på sina frågor. Nästa gång är det jag som åker upp dit och ställer folket till svars utifrån mitt sätt att se på saker och ting.

  Jag ger mig först när vi har en tränare som inte håller på aik.

 3. Balkander – ”IFK Göteborg är en Gefleseger från kvalplats”, skriver du på ditt tjatter. Hur tänker / räknar du där?

  Är Syrianska och Mjällby immuna mot kval?
  Dessutom har ju Gefle – konstigt nog – ännu sämre målskillnad än Blåvitt…

  1. Knicken: Gick kanske lite fort där. Men kvalstrecket är nära nu. Det kan vi vara överens om.

 4. Man måste fröstå missnöjet bland kärnan av supportrar. Dessa killar liver för Blivitt och åker på bortamatcher,

  Hög tid att de två ansvariga inom Blåvitt avgår: Håkan Mild oc Kent Olsson. Dessa kompisar har förstört så mycket inom Blåvitt, Mild var en bra spelare men är inte duglig nog att vara sportchef. Och Kent Olsson är en bra allsångsledare i bussen till företagsfesten, men inte mer än så.

  Gällande Stahre så sa jag redan när han tillträdde att han kom till dukat bord i AIK när dem tog guld senast med Stahre som tränare. Mild och Olsson trodde väl att han var en mirakeltränare …

 5. 55 sekunder = en helt fri, spelbar Giffare i Blåvitts straffområde. Så kommer målet och då säger kommentatorn ”det fanns inget att göra åt det målet”!!!?? Enkelt hade väl varit att ha täckning på de två HELT FRIA Giffarna strax utanför Blåvitts straffområde! Man tror knappt sina ögon. Ni som kan – frys bilden på hörnan och titta på positionerna! Kalle Anka o Co!! 2-0 – försvarspositioner? Beredda?? Mer energi till att gnälla på att bollen var i rörelse, bättre de rörde sig själva!

 6. ”Dem enda riktiga supportrarna är dem som åkte upp till kamratgården igår” – till skillnad mot de pinsamma lågpannorna som tog sig in på planen i Skatås…

 7. Dem enda riktiga supportrarna är dem som åkte upp till kamratgården igår, spelarna och ledare måste vakna upp och inse allvaret.
  Och nej jag var inte med igår uppe på kamratgården men jag tycker ändå att det var helt rätt gjort av dem som åkte dit!

 8. @Gunnis: Jasså startelvan är klar? Eller hur vet du annars att de slänger in Bjärs från start? Lutar mer åt Haglund tyvärr. Givetvis borde de spela med Azulay, varför fick killen annars ett A-lagskontrakt?

  Angående vad som hände på kamratgården så känns det hela som en enda storm i ett vattenglas, det var inte på långa vägar så allvarligt som vissa medier försöker få det till, alla supportrar har rätt att ifrågasätta klubben de följer, även om man kan tycka att just tidpunkten var illa vald.

 9. Sabba uppladdningen..snark. Visst, de kunde tagit sitt snack efter träning men hur bra har uppladdningarna funkat tidigare när man spelar utanför kommungränsen? Ingen seger. Gårdagens lilla protestaktion är mindre upprörande än lagets prestationer 2012.

 10. Är det äkta änglar eller, tycker man att det är okej att ta sig rätten och förstöra en uppladdning på ett så totalt omoget sätt..personligen tillhör sånt agerande små barn i en sandlåda, helt ok att vara besviken men lite tankeverksamhet måste man kräva

 11. Fattar inte varför ni ger de här människorna publicitet öht. De får bli medlemmar i klubben och göra sina röster hörda på årmötet om de vill påverka, alt. använda publicistiska metoder. De beter sig som små bortskämda barn som inte får någon uppmärksamhet.

 12. Jag håller med dig det var bra att dom tog snacket med dom, dock att det hade varit efter en träning mitt i veckan och inte dan innan en viktig match, det stör som du säger uppladdningen! Där är vi överens, ängeln

  1. Db: Vi skriver om mycket vi inte har varit på plats på: Trafikolyckor, våldsbrott, krig. Det handlar om att ge en så komplett bild som möjligt. Det försöker vi här med.

 13. Jag håller med din krönika från dagens gp, Balkander! Fullständigt intelligensbefriande och så otroligt korkat gjort från dessa s.k. supportrar som verkligen förstör både för spelare, ledare och alla anställda, men även vi andra RIKTIGA supportrar som stöttar vårt kära IFK får ta smällen dessvärre då man kommer dras med i skuggan av dessa idioters upptåg, vilket jag tycker är så otroligt tråkigt för oss som verkligen hejar o stöttar Blåvitt till 100%! Nu hoppas jag det vänder ikväll mot Sundsvall, trots allt som hänt! Kom igen nu Blåvitt! Här har ni åtminstone en av väldigt många riktiga supportrar som tror på att ni klarar av detta!

 14. Min åsikt som är ängel i alla väder och som inte missat en enda match sen 08 om de så varit hemma i tv soffan lr på plats. Jag tycker att de är helt rätt att konfrontera laget men inte genom att avbryta träningen. Jag tror de har motsatt effekt å störa uppladdningen dagen innan match. Vänta tills efter träningen iaf de e min åsikt iaf. Dock bra av Blåvitt att ta diskussionen med dom iaf!

Kommenteringen är stängd.