EXTRA: Löpsedel på Majeed

Waris Majeed är sjuk och inte i Moskva för att skriva kontrakt med Spartak Moskva, trots dessa uppgifter.

Som ensam utsänd på Häckens träning tidigare i dag och efter kompletterande samtal till klubbens sportchef nu på eftermiddagen (mest för att undvika att stå där med lång näsa i efterhand) är mitt EXTRA-AVSLÖJANDE därför:

HÄCKENSTJÄRNAN

WARIS MAJEED

LADDAR FÖR GULD-

STRID I SÄNGEN

OCH ÄR INTE I 

MOSKVA OCH 

SKRIVER KONTRAKT

MED SPARTAK

Det blev en väldigt lång och knölig löpsedel det där. Skulle förmodligen inte sälja många exemplar, men den är åtminstone korrekt. Inser dock att det inte är så himla snygg med bara versaler på ett löp. Måste blanda bättre nästa gång.

9 kommentarer om “EXTRA: Löpsedel på Majeed

 1. Uh-Oh. Någon var elak mot gaisklacken, dessutom hade han ett muslimskt (fritt antal utropstecken och ettor) budskap på sin t-shirt som han visade upp!
  Galet. De skriker en massa härliga saker efter honom och han firar sitt mål genom att håna dem. Så får det inte gå till! Oempatiskt. Och dessutom ett tecken på att islamismen har fått fotfäste även på Rambergsvallen.
  Jag tycker vi gör så att vi bojkottar resten av allsvenskan och skiter i att gå på hemmamatcherna.

  Eller vänta lite nu, det sistnämnda är ju gais grej…

 2. Balkis: Var du hemma hos honom eftersom du vet att han låg där och var sjuk? Dimridåer …

 3. Tedde: Så som GAIS-klacken betedde sig mot Majeed med burop och annat vidrigt så förstår jag Majeeds reaktion. Och vad är det för obscent med hans t-shirt? Det stod inte F**K YOU på den iallafall.

 4. Tedde: Jag försvarar inte det han gjorde. Undrar själv hur han tänkte där. Har hört rykten om att det gnälldes ganska bra på honom under match. Kanske att han då ville visa att Gud hjälper mig ändå fast ni häcklar mig.

  Men va jag förstår lika lite är allt gnäll om just detta. Varför provoceras så lätt?

 5. Som hängiven GAIS:are så vill jag helst glömma denna säsongen, vilket jag också försöker att göra, fast det inte är så lätt alla gånger.
  Men vissa saker har jag otroligt svårt med att glömma. Något som har satt sig djupt och något som jag inte kan förtränga efter denna hemska säsongen är majeeds tjurusning mot GAIS klacken i sommras. Samtidigt som han skrattar och gör obscena gester så drar han upp sin matchtröja och blottar tröjan under där det står allahu akbar, detta hör inte hemma på en fotbollsarena. Men Inte ett ord från redaktör Balkander angående denna händelse.
  Det hade varit lite klädsamt om ni, som är så fruktansvärt korrekt med allt som händer runt arenorna även tar avstånd mot skit som denna händelse.
  Sedan så var det väl tur att han inte gjorde detta mot någon annan klubb från Göteborg, för då hade väl rambergsvallen ramlat ihop. Men det kanske var Dennis tanke?

Kommenteringen är stängd.