Synpunkter på Gais planer

Vad tycker ni om Gais planer att arrangera en cykeltävling? Tävlingen är tänkt att heta Göteborgsgirot och ha start och mål i centrala Göteborg.

13 kommentarer om “Synpunkter på Gais planer

 1. Gais ger desperation ett ansikte.
  Måste kännas väldigt tungt för gaisarna som för ett år sedan firade ”bäst i stan” lika mycket som ett sm-guld. Nu är klubben bankrupt och vill arrangera cykeltävlingar. Stil och klass var det, ja… Eh?

 2. hahahaha…….
  Finns bara en klubb……
  hahahaha……

  Förövrigt håller jag med elivs……..och barabens bana…..hahaha

 3. Många bondkomiker här och på BaraBen som försöker plocka billiga poäng. Tror det kan vara värt att prova, om det är väl genomarbetat och proffsigt arrangerat.

 4. vad hade du förväntat dig med en sådan fråga? tycker det är en bra ide och varför bara kika inom sin lilla ram med fotbollscuper. nu ger du plats för alla komiker känns som du gärna bidrar till att sänka GAIS med negativa skriverier.

 5. Är bansträckningen klar förresten? Blir det en enda lång uppförsbacke eller kommer det gå utför? Känns som att båda kan passa in på Gais.

 6. Varför inte? Det blir säkert ett större intresse för detta lopp jämfört med dom två ganska anonyma loppen vi har, Hisingen runt och Nationaldagsloppet.

 7. Känns som att de behöver definiera sin verksamhet. Vad de skall ägna sig åt och vad de inte skall ägna sig åt. Vill man vara en elitklubb i fotboll? Vill man vara en cykeltävlingsarrangör? När man fattat dessa beslut är det väl bara att börja arbeta för att nå dit man vill. Men besluten kanske är tagna redan?

 8. Elivs, kan du utveckla det? Du skrattar men det är nog mest ett försök att förlöjliga GAIS. Cykling har blivit rätt poppis och ett stadslopp skulle vara en kul grej.

 9. Kan nog bli bra.
  Många cykel klubbar har ju visat intresse.
  Tror de kan få genomslag bland cykel fantaster och motionärer.

Kommenteringen är stängd.