Tippa toppen – och vinn ära

Tre omgångar kvar av allsvenskan – hur tror ni att det slutar? Rätt ordning på tätkvartetten premieras med ära, berömmelse och omnämnande. Utslagsfrågan lyder: Vem blir guldhjälte?

***

Min fyrling: 1) Häcken, 2) Elfsborg, 3) Malmö, 4) AIK. Guldhjälte: Kari Arkivuo.

5 kommentarer om “Tippa toppen – och vinn ära

 1. Varför har alla experter, journalister osv återigen missat hur den svenska mentaliteten fungerar? Det finns inget som gör svenskar så rädda och dåliga som ordet favorit (därför hela den löjliga uppstarten där tränarna o journalister tävlar om att sänka lag genom att dela ut klisterlappar med ordet favorit, ”de springer hem det”).

  Lika bra blir svenska lag av att inte ha något att spela för, riskera att bli beskyllda för att lägga sig och kunna förstöra för ”favoriten” som tror de är något.

  Jante försvinner inte från svenska mentaliteten så lätt som många vill tro. ”Ingen ska tro att dom är något” kommer återigen avgöra.

  Jag kan nästan garantera att kalmar vinner mot häcken och att mjällby strular till det för elfsborg. Gefle skulle kunna bråka motcelfsborg också, även de har fortfarande kvalplatsen att spela om.

  Fast på pappret springer Elfsborg hem detta när övriga slår varandra! (Så, nu var Elfsborg borta…)

 2. Min Fyrling: 1) Häcken, 2) Malmö, 3) Elfsborg, 4) AIK.

  Guldhjälte: Kristoffer Källqvist

Kommenteringen är stängd.