GP:s allsvenska lag 2012

Vi tog ut två lag.

Ett 031-lag. Det ser ut så här: Christoffer Källqvist (Häcken) – Björn Anklev (Häcken), Erik Johansson (Gais), Tom Söderberg (Häcken), Kari Arkivuo (Häcken) – Dominic Chatto (Häcken), Oscar Lewicki (Häcken) – Tobias Sana (IFK Göteborg), Martin Ericsson (Häcken), René Makondele (Häcken) – Waris Majeed (Häcken).

Och ett allsvenskt lag. Det fick det här utseendet: Ivan Turina (AIK) – Martin Lorentzon (AIK), Pontus Jansson (Malmö FF), Nicklas Backman (AIK), Kari Arkivuo (Häcken) – Jiloan Hamad (Malmö FF), Martin Ericsson (Häcken), Oscar Hiljemark (Elfsborg), René Makondele (Häcken) – Stefan Ishizaki (Elfsborg) – Waris Majeed (Häcken).

På det kan ni säkert ha en och annan synpunkt.

6 kommentarer om “GP:s allsvenska lag 2012

  1. 031-laget är väll korrekt uttaget men är Källqvist verkligen rätt person för målisutmärkelsen? Hade inte Waris öst in mål så hade Källqvists facit inte varit det bästa… Inte för att någon annan i 031-området under årets allsvenska släppt in färre om det är det du gick på men inte tusan har han övertygat?

  2. Angående 031-laget är det givetvis rätt att ge de flesta av platserna till Häckenspelare eftersom de varit det klart bästa laget i stan, men det känns lite orättvist att inte sjundeplacerade Blåvitt fick med fler spelare än rekorddåliga Gais som kom överlägset sist i serien. Det borde kanske gått att göra plats för Jakob Johansson, till exempel.

Kommenteringen är stängd.