Beröm till Jakob Johansson

Förstår av vad jag läst och hört att Jakob Johansson tillhörde Sveriges främsta mot Nordkorea i förmiddags och känner att det kan vara på sin plats att förmedla även här. Tittade i efterhand på en matchsammanfattning och vet inte om jag blev så mycket klokare av den, men gillar Jakobs passning i djupled fram till Tobias Hysén i första halvlek, jag gillar också Hyséns stresslöpning som föregick den svenska kvitteringen (1-1) och noterar att det rutinerade gardet (Svensson, Majstorovic, Hysén, Jansson) slog de svenska straffarna i mål. Segern innebär att Sverige är klart för final i Kings cup. Den spelas på lördag 11.00. Dock utan Jakob Johansson, som nu ansluter till IFK Göteborgs träningsläger i Spanien.

7 kommentarer om “Beröm till Jakob Johansson

  1. hahah nej vissa tror man bara är profs utomlands. oavsett om det är i Norge eller Italien… Hatar också benämningen proffs för utlandsspelande idrottare.

  2. Inför den här säsongen ser jag endast två spelare i Blåvitt som är ämne till proffs, JJ och DMK. JJ är inne i sin sista fas för att bli ett bra köp, DMK blir intressant när han tänker först och rusar sen. Har rätta klippet och aggressiviteten, men är idag snabbare i fötterna än huvudet. Jag hoppas jag får fel och fler blir proffs, det bör vara minst 3 – 4 st i ett lag som aspirerar på topplacering i tabellen. Måste lyfta sig över medelmåttan.

Kommenteringen är stängd.