Blir han ny Gaisbas?

IFK Göteborgs valberedning presenterade sin kandidat (Bertil Rignäs) till ordförandeposten i går. Gais räknar med att tillkännage sitt förstanamn i nästa vecka. Valberedningens Anders Larsson är inte redo att presentera några namn, men berättar att det blir en ny ordförande och en ny styrelseledamot. Det kan tolkas som att styrelseledamoten kommer utifrån och att ordföranden väljs bland befintliga ledamöter, där ingen – förutom avgående ordföranden Christer Wallin – talat om att lämna.

Den beskrivningen skulle dessutom passa rätt bra in på Martin Barregård, det namn det kluckas allra flitigast om i Gaiskretsar.

***

Det ekonomiska resultat förväntas – om inte Intressenteras fordran för Wanderson, Romario och Erik Johansson utkrävs – bli positivt för 2012. Däremot återstår arbetet med att nolla det negativa ekonomiska kapitalet (6,3 miljoner) – en kvarleva från 2011.

***

Mer Gaisnytt: Försvarsspelaren Mirza Mujcic testas i morgon mot Öis som central mittfältare, samtidigt som Andreas Augustsson är redo för sin första match i grönsvart.

Kommentarer om “Blir han ny Gaisbas?

  1. GAIS-styrelsen innehåller en alldeles utomordentlig ordförandekandidat – Tomas Kollberg. Gaisare sedan barnsben, lång och kvalificerad yrkeskarriär i kommunen och personliga egenskaper som passar perfekt för uppgiften. Ska man välja någon ’internt’ finns ingen bättre!

Kommenteringen är stängd.