7 000 sålt till premiären

Fick information om två saker som rör våra två allsvenska herrlag. Dels att IFK Göteborgs cupmatch mot Helsingborg spelas 3 april, dels att det nu är sålt 7000 biljetter till premiären mellan Häcken och IFK Göteborg på Ullevi.

3 kommentarer om “7 000 sålt till premiären

  1. Skulle aldrig missa en chans att heja fram Blåvitt! Bryr mig inte att Häcken får stålar. Viktigare att Blåvitt får stöd!

  2. Hoppas VERKLIGEN att Blåvita supportrar lägger sina pengar på hemmapremiären istället för att bjuda Häcken på en halv spelare i publikintäckter. Själva kommer dom med sedvanliga 2000 personer. Jag stannar hemma och väntar tills riktiga publikderbyt mot ÖIS om två år.

  3. Har dom sålt 7000 biljetter??? Eller ingår blåvitas årskort+ häckens årskort? Mao ca 6000 biljetter + sponsorer ? Hur många har dom då sålt?

Kommenteringen är stängd.