Drugge dubbeljobbar i Gais

Minns ni Andreas Drugges jobbtweet för ett par veckor sedan? Nu har han fått napp. Hos Gais. Fotbollsspelandet skall från och med i morgon kombineras med viss tjänstgöring på marknadsavdelningen ihop med Mathias Ekberg.

***

I kväll ser jag Öis återkomst i svensk elitfotboll, FalkenbergGamla Ullevi 19.20. Misstänker att hallänningarna är rejält revanschsugna efter förlusten i cupen i förra veckan, men gissar på två mål av Emil Karlsson och 2-0 till Öis.

***

Häcken spelar sin hemmamatch på söndag mot DjurgårdenRambergsvallen. Det beslutades på förmiddagen. Gräset går mer åt det gula hållet men skall enligt Häcken hålla för spel. 

***

Den matchen blir Djurgårdens första efter gårdagens läktarincident i hemmamatchen mot Mjällby. Dessförinnan har vi fått besked från Svenska Fotbollförbundets disciplinnämnd om det blir omspel, Mjällbyseger med 3-0, återupptagen match med ställningen 1-0 till Mjällby eller 1-0 till Mjällby som slutresultat. Riktigt trista scener på Stockholms stadion i vilket fall som helst.

***

Cuplottningen Djurgården-Öis och Öster-IFK Göteborg var sämsta tänkbara för Göteborgsfotbollen. Dels missade klubbarna möjligheten till extra, välbehövliga publikintäkter, dels minskade de sportsliga möjligheterna i och med bortamatch för både Öis och Blåvitt. Dock lever hoppet om en ren Göteborgsfinal på Friends i Solna 26 maj. Hade varit något det! Och skulle samtidigt vara första gången två Göteborgsklubbar möts i en final.

2 kommentarer om “Drugge dubbeljobbar i Gais

  1. Efter att ha sett ÖIS ikväll verkar de för glesa o junioraktiga vilket pekar på vinst för Djurgården.
    Bortamatch för Blåvitt mot Öster blir en marig tillställning. Vi får se hur deras utveckling närmast ser ut.

  2. Håller med om lottningen, trist. Men välkommen till Gamla ikväll, nu börjar allvaret!

Kommenteringen är stängd.