Öis utan Jakob – igen

Efter 1-0 mot Brage och 4-2 mot Landskrona var tanken att lagkaptenen och innermittfältaren Jakob Lindström, 19, i kväll skulle göra comeback i Öis startelva. GP erfar att så inte blir fallet, utan att Lindström startar på bänken och att tränaren Hans Prytz kör vidare med samma startelva som senast.

Det skulle innebära följande Öislag: Peter Abrahamsson, Christofer Bengtsson, David Leinar, Adam Rosén, Jonathan AzulaySebastian Ohlsson, Johan Lundgren, Johan Hedman, Ricky YarvusatEmil Karlsson, Oskar Wallén.

Lindström spelade seriematchen mot Brage, men saknades mot Landskrona och i cupmatchen mot Djurgården.

Johan Hedman får Prytz fortsatta förtroende centralt, erfar GP, trots tydliga uppgifter om motsatsen.

4 kommentarer om “Öis utan Jakob – igen

  1. Någonting är ruttet i öis spelarna verkar så förvirrade och håglösa rädda för att tappa boll och FÖRLORA 🙁

  2. Håller med att Holländer på sikt är ett bättre alternativ. Detta måste ju betyda att Lindström fortfarande lider av skadan? Han hade ju varit en given tillgång i en derbystrid!

  3. Hm, inte så bra. All cred till Hedman, men det är ju inte hans bästa position på banan. För 3-4 månader sedan hade man ju självklart satt Holländer på den platsen om inte Jakob var tillgänglig, men pôjken har ju varit helt under isen i år. Rätt märkligt..

  4. Andreas Augustsson blev avstängd två matcher efter sitt horribelt dömda röda kort i Ängelholm. Jag har all förståelse för att en domare kan/gör misstag under match men att sedan GAIS protest avslogs efter videoklipp är för mig obegripligt!

Kommenteringen är stängd.