Helland aktuell för IFK

Glömde skriva det häromdagen. Norska Hödds Pål André Helland är fortfarande ett intressant och aktuellt namn för IFK Göteborg och då i första hand inför nästa säsong.

Detta erfars.

Och Marcus Berg prioriterar annat än Blåvitt för stunden. Rehab och sedan tillbaka till Hamburg. Blir det inte fortsatt spel i Hamburg är nästa mål att hitta nu klubb ute i Europa. Den dag 27-åringen flyttar hem till Sverige blir det till IFK Göteborg.

Sa Berg till mig i lördags.

11 kommentarer om “Helland aktuell för IFK

 1. @Trötter

  Det lyser igenom att du är en pajsare. Hoppas ni klarar elitlicensen, eller nåt.

 2. Varför inte locka Beckham till mesta mesarna och kanske Zlatan om några år Mild lyckas ju med allt och är en värvargud eller?
  Kicka Sobra och alla dega ÖSK:are låt sen de unga juniorerna få chansen och slippa lira i öis VAKNA REAL

 3. Nu har jag inte sett Helland spela, men har kollat hans karriär. Jag är tveksam. Känns som vi har hyggliga yttrar. Får bara Joel bli frisk igen också så har vi inga problem där (även om det fortfarande var fel att släppa Sella). Jag tycker också vi kan satsa på de ungdomar som har blåvitt hjärta istället. Ta hem Sebastian från öis, om vi behöver en ny ytter. Han har gjort det bra och kan bli ännu bättre…

 4. Helland är yttermittfältare, vänsterfotad som har gjort succé i Hødd som högermittfältare.

  Vad säger du Balkander om chanserna till Helland om nu Blåvitt vinner cupen och kvalar till Europa League i sommar? Säg att de tar sig vidare någon omgång, behöver truppen förstärkas då?

 5. Självklart vill vi ha Berg hem till Blåvitt!
  Jag tror tyvärr att det dröjer 1-2 år.

 6. Men vad är detta för kommentarer? Hoppas någon på riktigt att Berg går till ellos?

 7. Helland är mittback inte sant? Hur gammal är han?

  Bjärsmyr – Waehler har gjort de bra den här säsongen men finns inte allt för många alternativ efter dom. Azulay kan vara ett hett namn i framtiden men är knappast redo att hoppa in i allsvenskan riktigt ännu. Jonsson känns heller inte som något starkt kort. Haglund gör de bra på mittfältet Stahre kan knappast vara glad om han är tvungen att dra ner honom till mittlåset.

  Va säger du Balkander? Är de några andra mittbackar som är intressanta för blåvitt?

 8. Berg är inte bra nog för IFK längre. Jag hoppas han floppar för dyra pengar i gnällfsborg istället.

Kommenteringen är stängd.