Blackburn till Göteborg

BK Häcken bekräftar Rolando Blackburn från Panama. Därmed återstår att se om den panamanska anfallaren håller landslagsklass – eller åtminstone har tillräckligt hög kvalitet för att falla Häcken och den sporsliga ledningen i smaken. Test veckan ut, sedan förhandlingar kring kontrakt året ut. Faller en sådan insats väl ut kan det bli tal om ett längre kontrakt. Första testen

***

CMore och Fotbollsmagasinet Offside startar allsvensk fotbollsgala. Vad gör vi av Fotbollsgalan då – eller går det att ha två parallellgalor som behandlar svensl toppfotboll? En Oscarsgala och en ”nästan” Oscarsgala.

***

Lasse Vibe har genomfört sitt första träningspass med IFK Göteborg. På Donsö.

3 kommentarer om “Blackburn till Göteborg

  1. ALLA små notiser ska taggas till Blåvitt då det är Blåvitt som är Allsvenskan 🙂

Kommenteringen är stängd.