Så här går det i sommar

Ni undrar hur det kommer att gå? Så här:

Svenska damlandslaget i fotboll går till semifinal, förlorar den, men vinner bronsmatchen. Om det funnits någon. Lite av en succé, trots allt.

IFK Göteborg besegrar Trencín i Europa Leagues andra kvalomgång efter en sällsynt rysare i returen i Slovakien.

BK Häcken gör livet surt för Sparta Prag och avancerar ”mirakulöst” till Europa Leagues kvalomgång. Christoffer Källqvist både tunnlar och hjular.

Blåvitt vinner en och förlorar en av matcherna mot toppkonkurrenten Helsingborgs IF i allsvenskan.

Häcken förlorar visserligen mot Kalmar men vinner både matcherna mot AIK – och grusar därmed Solnaklubbens gulddrömmar.

Under Gothia cup skiner solen varje dag, det sker inga inbrott, alla lagen kommer hit i tid och får sina pass och visum.

Det mest överraskande den ”närmsta” tiden är att Gais lyckas locka över 5000 till Gamla Ullevi samma dag som Supermatchen mellan Paris SG och Real Madrid på Ullevi ”bara” säljer 25 000.

I övrigt: Solstol.

12 kommentarer om “Så här går det i sommar

  1. Och tråkiga pinsamma IFK loosar borta mot BP så jävla kassa och dåliga IFK sämre än sämst kicka AIK-token Stahre nu, varför värvade man sega dansken Vibe?

  2. Så blir det! Låt oss hoppas på en fin fortsättning på sommaren med moln som bara är sådär snyggt vita! och att folk går till GU och ser en fotbollsmatch som är på riktigt istället för flipflopsboll på stora Ullevi!

    Trevlig Sommar Balkander!

  3. Jag kan ana en viss populism i texten. Snälla, snälla, bli inte som Borås tidning.

  4. Knappast någon Häckenframgång som du skriver ovan iallafall då de plockades ner rejält uppe i Solna. Säga vad man vill om avblåsta misstänkta icke offsider etc. AIK var mycket bättre sett över hela matchbilden och vann rättvist. Tror att lyckoträffen nere i Malmö var en engångsföreteelse precis som det helt osannolika resultatet efter 2012s summering. Och snart drar El Kabir… de borde ställa sig frågan varför ingen vill stanna i klubben. Tror Häcken är på den placering där de bör vara, nedre skiktet som en statist för att fylla ut Allsvenskan med lag i brist på annat.

  5. Visst vore det härligt om fotbollen i Göteborg exploderar i intresse och framgång på alla plan! Ha en riktigt skön och välförtjänt semester!

  6. Verkar som Balkis kristallkula är lite väl repig … 🙂 Det liknar mer en lista av (önske-)drömmar.

  7. Gamla Ullevi verkar bli ÖIS och Gais död. Omöjlig ekvation att attrahera ny publik när arenan till 90% står tom på matchdagarna. Gais har misslyckats trots sportslig bra period på senare år och ÖIS har knappt fler åskådare än damklubbar. Känns som två avfolkningsorter i Norrland som sakta kvävs. Häcken med ny lagom egen arena, ekonomi och goda kontakter kommer bli alternativet i Göteborg i framtiden.

  8. Det blir dem vanligt dem närmst sörjande. pajsarna är inte större. sen kanske det blir över 10 000 på derbyt men det är pga av att det finns mer Öjsare.. tycker det är ganska konstigt att man fortfarnade trillskas att spela på GU. har man en publik på ca 2000 så borde det finnas bättre alternativ..

Kommenteringen är stängd.