Guldåret som försvann

Höll på och förberedde måndagens #matchdag inför IFK GöteborgAIK med start 15.30 när jag stötte på den här bilden. Jag var ute efter Magnus ”Ölme” Johanssons allsvenska debut med IFK Göteborg (tror det var mot AIK eller något åt det hållet) och tänkte det borde gå att finna på svenskfotboll.se. Icke. 🙂

20130920-155740.jpg

Annars har dagen mest handlat om Hammarby och Gais. Intervjuade Karl-Erik Nilsson och måste säga att jag hickade till när han svarade som han gjorde och använde ord som ”terroristattack” i samma mening som svensk elitfotboll. Nåväl, hoppas bara att vi inte behöver se vad vi såg i går kväll någon mer gång. Poängavdrag, dryga böter, spel inför tomma läktare. What ever. Jag är med på allt.

Ha en bra helg!

 

4 kommentarer om “Guldåret som försvann

  1. ”Kjell Albin”

    Kom inte hit och sprid lögner. Om du vill tillföra något i debatten så kom med konkreta bevis. Den ryktesspridning som du och vissa andra brajjare försöker sig på för att legitimera ert vidriga beteende på läktaren är inte OK. Hoppas de skyldiga sätts dit så att de riktiga fansen från hammarby kan rentvå sig från dessa avskum.

  2. Inte ett ord om att Gajs svansen var över till Hammarbyklacken först och kastade ”bangers” på Hammarbyfansen.
    Ja,ja man ser det man vill se.

  3. Vi bor i Sverige idioterna släpps fria efter några timmar helt utan påföljd. Vissa saker är bättre i diktaturer…

Kommenteringen är stängd.